OTOK PAG, POVLJANA - Nova moderna vila s bazenom, Povljana, Kuća

495,000.00 €
  • 53244 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
244 m²
Površina placa
500 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jun 11, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Povljana
Naseljeno mjesto
Povljana
Poštanski broj
23249
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
OTOK PAG, POVLJANA, nova moderna vila s bazenom Otok Pag se nalazi između Velebitskog kanala i Kvarnerića, između otoka Raba, Oliba i Vira, u neposrednoj blizini kopna. Površinom od 286,6 km2 jedan je od najvećih Jadranskih otoka, a sa 270 km razvedene obale otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. Najveću, Pašku uvalu zaokružuje 20 km šljunčanih plaža. Na jugu otoka Paga, 15-tak minuta vožnje automobilom od Paškog mosta, u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana. Taj je kraj, u kojem su brojni izvori slatke vode omogućili intenzivnije bavljenje poljodjelstvom i vinogradarstvom stoljećima prehranjivao veći dio otoka. Zbog toga taj predio između dviju uvala - Stare i Nove Povljane - izgleda kao zelena oaza usred izrazito krševitog otoka Paga. Povljana se može pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Tako možete uživati na šljunčanim, kamenitim, ali i pješčanim plažama. U ovom predivnom mjestu prodajemo vrlo lijepu, novu, modernu vilu s bazenom. Građena je po svim vodećim standardima gradnje. Smjestila se u mirnijem okruženju. Sastoji se od prizemlja i kata ukupne kvadrature 244 m2. Prizemlje vile čini kuhinja s dnevnim boravkom, te wc-om. Kat vile sastoji se od tri spavaće sobe, s tri kupaone te vešerajem. Iz prizemlja se izlazi na predivnu okućnicu koja čine ljetna kuhinja, polu otvorenu terasa, bazen, sunčalište, spremište. Cijela kuća je dizajnerski uređena. Sve su prostorije klimatizirane, a prizemlje vile ima i podno grijanje na dizalicu topline. Kuća ima video nadzor. Bazen je dimenzija 4x8m sa sistemom za grijanje vode. Vila može služiti za odmor, ali i za bavljenje turizmom. Postoji mogućnost kupnje i susjedne vile, što može biti interesantno za veće obitelji ili za ozbiljnije bavljenje turizmom. Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 14569

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
576969
Agencijska šifra
14569
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 77 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku