PIĆAN, okolica ,kamena kuća u nizu sa šternom, Pićan, Kuća

255,000.00 €
  • 51180 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
180 m²
Površina placa
547 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 20, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pićan
Naseljeno mjesto
Pićan
Poštanski broj
52332
Proširi Mapu
Opis
Opis
Pićan je slikovito malo istarsko mjesto smješteno u unutrašnjosti Istre, na brežuljkastom području koje nudi prekrasan pogled na okolna sela i prirodu. Ovo povijesno mjesto ima bogato naslijeđe koje seže još u antičko doba, što se može vidjeti kroz njegove brojne arheološke nalaze, crkve i srednjovjekovne građevine. Pićan je također poznat po svojoj tradiciji i kulturi. Tu se održavaju razne manifestacije, kao što su folklorni festivali, koncerti i kulturne priredbe, koje privlače posjetitelje iz cijele regije. Gastronomska ponuda u Pićanu je izvrsna, s tradicionalnim istarskim jelima poput fuži (vrsta tjestenine), istarskog pršuta, tartufa i drugih specijaliteta koji se pripremaju s lokalnim sastojcima. Sve u svemu, Pićan je mirno i autentično istarsko mjesto koje oduševljava svojom ljepotom, bogatom poviješću i gostoljubivošću svojih stanovnika. Nedaleko Pićna prodaje se tradicionalna istarska kamena kuća ,180 m2 autentičnog karaktera sa "šternom". U prizemlju se nalazi konoba za druženje i kušaona vina te kotlovnica- kuća ima centralno grijanje na lož ulje. Vanjskim kamenim stubištem dolazi se do natkrivene terase sa šternom koja služi kao dodatno mjesto za druženje i uživanju u pogledu. .Na katu se smjestio dnevni boravak sa istarskim kaminom za uživanje uz vatru,kuhinja , kupaona i spavaća soba. Unutrašnje stepenice vode do potkrovlja odnosno još jedne spavaće sobe. Kući pripada okućnica , 550 m2 na kojoj se nalazi sjenica , roštilj i sudoper a ima mjesta i za gradnju bazena . Želite li uživati u kamenoj, istarskoj ući ovo je nekretnina za Vas. ID KOD AGENCIJE: IS1511918

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
618113
Agencijska šifra
IS1511918
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 167 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku