Poreč, okolica, jedinstveno autohtono istarsko imanje!, Poreč, Kuća

1,030,000.00 €
  • 144399 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
399 m²
Površina placa
2332 m²
Broj soba
14
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jul 31, 2024
Stanje
Izgrađeno
1945
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Poreč, okolica, jedinstveno autohtono istarsko imanje! Prodaje se prekrasno istarsko imanje u srcu Istre, u slikovitom selu, koje se sastoji od dvije autentične kamene kuće. Na 15 minuta vožnje od grada Poreča, prvih plaža i atrakcija, ovo imanje je idealno za one koji žele uživati u miru i ljepoti prirode, uz povijesni šarm tradicionalne istarske arhitekture. Prva kamena kuća, površine 251 m², pruža sve pogodnosti za udoban život. U prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, moderna kupaonica, potpuno opremljena kuhinja i dvije terase, savršene za opuštanje. Na prvom katu su dodatne dvije spavaće sobe, mala kuhinja, kupaonica te prostrana terasa s koje se pruža prekrasan pogled na more. Na trećem katu nalazi se mala prostorija koja vodi na krovnu terasu, s koje se pruža spektakularan panoramski pogled na cijelu Istru i more. Kuća je opremljena centralnim grijanjem na drva i hlađenjem putem klima uređaja. Također posjeduje sef i tradicionalnu istarsku konobu s ognjištem i WC-om. Renovacija kuće izvedena je 2006. godine. Kuća ima bazen te prostrani prostor oko bazena za druženje i opuštanje. Druga kamena kuća, površine 148 m², renovirana je 2008. godine. Ima garažu i dva natkrivena parkirna mjesta. U dvorištu se nalazi funkcionalna peć za pizzu i bunar. Kuća je na dvije etaže, plus konoba. Konoba je tradicionalna istarska i na istoj etaži nalazi se prostorija gdje je moguć WC i prostorija za ostavu. Na prvom katu je šarmantna terasa s otvorenim pogledom, spavaća soba, kuhinja, kupaonica te mala zatvorena terasa. Unutarnjim stubištem dolazi se na drugi kat gdje se nalaze dvije udobne spavaće sobe. Dvorište imanja je prostrano i omogućava privatnost te uživanje u prirodi. Osiguran je i parking za više vozila. Ovo imanje se nalazi u mirnom i sigurnom susjedstvu, blizu lokalnih trgovina, restorana i turističkih atrakcija, s lakom dostupnošću glavnim cestama. Predstavlja izvrsnu investiciju za obiteljski život, ali i za turistički najam zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji i autentičnom šarmu. ID KOD AGENCIJE: 1044-6

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
629427
Agencijska šifra
1044-6
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 24 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku