Poreč, okolica, luksuzna vila sa wellnessom i pogledom na more!, Poreč, Kuća

1,190,000.00 €
  • 86400 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
400 m²
Površina placa
1619 m²
Broj soba
8
Broj kupatila
6
Ažurirano
May 07, 2024
Stanje
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Poreč, okolica, luksuzna vila sa wellnessom i pogledom na more! Ova luksuzna vila od koje zastaje dah savršen je spoj elegancije i moderne arhitekture smještena je u lijepom istarskom mjestu nedaleko od drevnog grada Poreča. Ova očaravajuća vila modernog dizajna smjestila se na zemljištu od 1619 m2. Proteže se kroz tri etaže i njena površina iznosi 400 m2. Podrum vile namijenjen je za relax i uživanje. Budući vlasnici moći će se opustiti u predivno dizajniranom wellnessu sa saunom i jacuzijem. Elegantnim unutarnjim stubištem dolazimo na kat gdje se nalazi prostrani stan od 144,79 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, tri komforne spavaće sobe sa vlastitim kupaonama, spremišta i gostinjskog wc-a. Kroz cijeli dnevni boravak i blagovaonu ugrađene su velike staklene stijene koje omogućavaju veliki dotok sunčanih zraka što daje samom prostoru veliki izvor svijetlosti. Dnevni prostor ima izlaz na prostranu natkrivenu terasu od 20,30 m2 sa koje se pruža predivan pogled na more. Elegantnim stubištem dolazimo na treću etažu vile gdje se nalazi još jedna zasebna stambena jedinica od 147,43 m2. Koja je identičnog sadrža i raspreda kao i stan u prizemlju. Kroz cijelu vilu ugrađeno grijanje i hlađenje na dizalicu topline. Na prostranoj i lijepo uređenoj okućnici smjestio se veliki bazen sa sunčalištem koji omogućuje potpuni užitak u vrelim ljetnim danima. Za dodatni konfor i još veći užitak pokraj bazena nalazi se natkrivena ljetna kuhinja. Pokraj vile smještena je i garaža od 67 m2. Vila je sagrađena od vrlo kvalitetnih materijala i uređena sa puno pažnje i stila. Ova je nekretnina idealna investicija za odmor iz snova daleko od gradske vreve a opet u blizini mora. Isto tako može biti idealna investicija za bavljenje turističkom rentom. ID KOD AGENCIJE: 1032-20

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
605869
Agencijska šifra
1032-20
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 109 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku