Predivna kuća sa 3 apartmana, Jasenice, Kuća

510,000.00 €
  • 73147 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
147 m²
Površina placa
506 m²
Broj soba
7
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2016
Zadnja adaptacija
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Jasenice
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Putujete li prema jugu auto putom i spustite se na prvom izlazu poslije Velebita prema moru dolazite u Maslenicu. Predivno malo mjesto na samom ulazu u Novigradsko more nadaleko poznato po dagnjama. Udaljena je od autoputa svega 1 km, a u krugu od pola sata vožnje nalaze se nacionalni park Paklenica za sve ljubitelje planinarenja i netaknute prirode , nacionalni park Krka sa svojim fascinantnim slapovima , te predivna rijeka Zrmanja koja osim veličanstvenim kanjonima, čarobnim vodopadima i bistrom vodom nudi mogućnost doze adrenalina veslanjem njezinim brzacima. U tom lijepom mjestu prodaje se prekrasna kuća sa tri apartmana i pogledom na more. Kuća je smještena na mirnom predjelu tako da nema nikakve buke niti gužve, a opet je svega 500 m od škole, ambulante, pošte i ostalih sadržaja. Od mora je udaljena otprilike 800 m i nudi spektakularan pogled na cijelo Novigradsko more. Veličina kuće je 147 m2 i sastoji se od 3 dizajnerski uređena apartmana koji osvajaju na prvi pogled. Pogled koji se širi iz sva tri dnevna boravka , kuhinje i terase je okrenut prema moru. Prvi apartman ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu i prostranu terasu. Ovaj apartman pažljivo je dizajniran do najsitnijih detalja u temi kamena. Pod je popločan pravim kamenom kao i cijela kupaonica, a zidovi imaju rustikalan izgled s morskim detaljima. Rasvjeta je na senzore. Klima je centralna, što znači da se u zid ugrađuje kontroler na kojem se podešava temperatura i program, a sustav hladi svaku prostoriju pojedinačno prema vašim uputama. Drugi apartman sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka, galerije iznad dnevnog boravka , kuhinje, blagovaonice i terase. Također je dizajnerski uređen, praktičan je i stiliziran. U kupaonici je walk-in tuš kabina . Podno grijanje je u cijelom apartmanu , a klime su u skrivene u zidu. U cijelom apartmanu je led rasvjeta. Treći apartman sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice i terase. U kupaonici je walk-in tuš kabina i podno grijanje. Svaki apartman ima svoj vlastiti ulaz sa vanjske strane kuće. Oko cijele kuće namještena je rasvjeta koja daje predivan ugođaj u večernjim satima. U dvorištu se nalazi veliki roštilj opremljen ledomatom. Ispod terase nalazi se podrum u kojem je smješten bojler i dizalica topline. Kupnjom ove kuće ne dobivate samo kuću sa tri apartmana nego uhodani posao u koji su dosadašnji vlasnici uložili puno truda i ljubavi kao i na uređenje ove kuće. Ukoliko želite investirati u već uhodan posao koji možete samo nastaviti i koji ne radi samo u ljetnim mjesecima nego kroz cijelu godinu ovo je idealna prilika za vas. Nemojte oklijevati i iskoristite priliku. Nazovite i dogovorite termin za razgledavanje ove predivne kuće s jako puno potencijala. Andrea Culi +385 98 80 90 94 ID KOD AGENCIJE: DA1556

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
539912
Agencijska šifra
DA1556
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 149 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku