Predivna obiteljska kuća 30 metara od mora, Sveti Filip I Jakov, Kuća

829,000.00 €
  • 84310 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
310 m²
Površina placa
198 m²
Broj spratova
1
Broj soba
8
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1998
Zadnja adaptacija
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Sveti Filip I Jakov
Naseljeno mjesto
Sveti Petar na Moru
Poštanski broj
23207
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
C
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
SAMO U DOGMA NEKRETNINAMA! Prodajemo čarobnu obiteljsku kuću smještenu u mirnom Svetom Petru na moru, svega 30 metara udaljenu od plaže i mora. Ovo je idealna prilika za one koji sanjaju o životu uz obalu, s prekrasnim pogledom na more i blizinom svih potrebnih sadržaja. Sveti Petar na moru je slikovito malo mjesto smješteno u blizini Zadra, poznato po svojoj prijateljskoj atmosferi i prekrasnim plažama. U samom mjestu možete pronaći igralište za djecu i nekoliko trgovina, dok su svi ostali sadržaji, poput restorana, škola, i ostalo, udaljeni svega 2 kilometra u susjednim Turanju i Sukošanu. Grad Zadar, sa svojom bogatom kulturnom ponudom i povijesnim znamenitostima, udaljen je samo kratkom vožnjom. Kuća se prostire na neto stambenoj površini od 228,65 m2, s dodatnih 198 m2 okućnice. Sastoji se od tri etaže: suterena, visokog prizemlja i kata. U suterenu se već nalazi uređena kupaona i spavaća soba i hodnik a postoji mogućnost uređenja open space prostora koji uključuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak. Na visokom prizemlju, pronaći ćete predsoblje, dvije spavaće sobe od koji jednoj pripada loggia, wc-e i još jednu kupaonu. Također se prostire prostrani open space prostor s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, te prekrasna natkrivena terasa s pogledom na more. Na katu se nalaze dva samostalna apartmana, oba s loggiama koje pružaju prekrasan pogled na more. Prvi apartman sastoji se od hodnika, kupaone, spavaće sobe, open space prostora s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, te terase. Drugi apartman nudi otvoren prostor s kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom, kupaonom, spavaćom sobom i natkrivenom terasom. U svakoj prostoriji je jedan prozor opremljen komarnicima, a grijanje je riješeno klima uređajima i električnim radijatorima. Kuća je izgrađena 1998. godine, koristeći protupotresnu ciglu i ima termo fasadu te PVC stolariju, što osigurava visoku energetsku učinkovitost. Ova prekrasna kuća dolazi namještena, što je dodatni bonus za buduće vlasnike. POSTOJI MOGUĆNOST ZAMJENE ZA TROSOBAN STAN U OPATIJI! Ako želite živjeti uz obalu Jadranskog mora, u mirnom dijelu Svetog Petra na moru, ova kuća je idealna prilika za vas. Do mora se doslovno spustite po putu, a uživanje u tišini i ljepoti prirode čeka vas svakog dana. Za više informacija ili da dogovorite razgledavanje ove predivne obiteljske kuće, stojim na raspolaganju. Aurellija Šemiga: 00385 99 547 2989 [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA1000381

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
532896
Agencijska šifra
DA1000381
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 262 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku