ROGOZNICA-ČAROBNA VILLA S POGLEDOM NA MORE, Rogoznica, Kuća

1,200,000.00 €
  • 54225 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
225 m²
Površina placa
920 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Rogoznica
Naseljeno mjesto
Rogoznica
Poštanski broj
22203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Novoizgrađena Villa na Osami s Predivnim Pogledom na More i Prirodu - Rogoznica Ova impozantna villa, smještena na osami u neposrednoj blizini Rogoznice, savršen je izbor za one koji traže luksuz i mir. Sa svojih 225 kvadratnih metara stambenog prostora na parceli od 920 kvadratnih metara, ova nekretnina pruža sve što je potrebno za udoban i opuštajući život. Unutarnji Prostor Od trenutka kada uđete, dočekat će vas prostrani prostori ispunjeni prirodnim svjetlom i elegantnim dizajnom. Prizemlje se sastoji od otvorenog koncepta u kojem su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak spojeni u jedan veliki prostor, idealan za druženje i obiteljske trenutke. Glavna spavaća soba, smještena također u prizemlju, opremljena je zasebnim kupaonicom za dodatnu privatnost i udobnost. Gornja Etaža Unutarnje skale vode do gornje etaže gdje se nalaze tri dodatne spavaće sobe. Svaka od njih ima vlastitu kupaonicu, osiguravajući maksimalnu udobnost za sve članove obitelji ili goste. Najveća spavaća soba na gornjoj etaži ima dodatnu terasu s koje se pruža prekrasan, nesmetan pogled na more. Vanjski Prostor Ispred kuće nalazi se veliki bazen, savršen za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana, kao i kamin za večernje opuštanje i druženje. Prostor za opuštanje opremljen je s nekoliko stolova i stolica, stvarajući idealno mjesto za uživanje na otvorenom. Posebnosti Najveća atrakcija ove nekretnine je nevjerojatan pogled na beskrajno plavetnilo mora, koji se pruža s gotovo svih kutova doma. Velike staklene stijene omogućuju vam da uživate u ovom pogledu iz udobnosti svog doma, stvarajući neprocjenjivu atmosferu mira i spokoja. Kvaliteta Gradnje Pri gradnji ove ville korištene su najsuvremenije metode i tehnike, kao i vrhunski materijali i oprema, što osigurava trajnost, sigurnost i luksuz na najvišoj razini. Ova villa u blizini Rogoznice predstavlja savršenu kombinaciju modernog luksuza, prirodne ljepote i potpune privatnosti. Prava oaza za one koji traže bijeg od svakodnevne gužve i stresnog života. ID KOD AGENCIJE: DA350

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582157
Agencijska šifra
DA350
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 92 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku