ŠARMANTNA KUĆA SA BAZENOM, LABIN, Labin, Kuća

749,000.00 €
  • 43145 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
145 m²
Površina placa
1000 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Labin
Naseljeno mjesto
Labin
Poštanski broj
52220
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
LABIN - RABAC Labin i Rabac dva su prekrasna mjesta u Istri. Labin je stari grad smješten na brežuljku, poznat po svojoj bogatoj povijesti i prekrasnim pogledima na okolicu. Ima šarmantan stari grad s uskim ulicama i povijesnom arhitekturom koji je savršen za lutanje. Rabac je, s druge strane, slikovito ljetovalište. Poznato je po čistom plavom moru, šljunčanim plažama i lijepoj šetnici uz obalu. Rabac je fantastično mjesto za uživanje u suncu, moru i raznim vodenim aktivnostima. Zajedno, Labin i Rabac nude mješavinu povijesti, prirodnih ljepota i obalnih užitaka, što ih čini popularnim destinacijama za turiste koji istražuju Istru. Vila je smještena na lijepo uređenoj okućnici, te se prostire se na 145 m2, obuhvaćajući prizemlje i kat. Prizemlje ove vile predstavlja pravu oazu opuštanja i udobnosti. Sastoji se od prostrane spavaće sobe koja pruža privatnost i udobnost. Pored nje smještena je elegantna kupaonica opremljena modernim sadržajima. Prostrana kuhinja spojena je s blagovaonicom i dnevnim boravkom, stvarajući otvoren prostor idealan za obiteljsko okupljanje. Velika staklena vrata vode na prostranu terasu koja se sastoji od udobnog lounga dijela, natkrivene terase s roštiljem - savršenog mjesta za uživanje u ukusnim obrocima na otvorenom. Elegantne stepenice vode na nižu etažu gdje se smjestilo dječje igralište i prostrani bazen na elektrolizu dimenzija 8 x 4m, okružen sunčalištem za opuštanje. Na katu vile nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Osim toga, jedna soba ima izlaz na terasu koja pruža impresivan pogled na zelenilo okućnice, stvarajući prostor mira i spokoja. Vila je opremljena modernim sustavom grijanja i hlađenja. Četiri klima invertera brinu o ugodnoj temperaturi unutar kuće, kamin u dnevnom boravku, dok je kroz cijelu kuću još postavljena prva faza instalacije za centralno grijanje. Ova luksuzna vila kombinira estetiku, udobnost i funkcionalnost, pružajući svojim stanarima savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u životu. * 3 SPAVAĆE SOBE * 3 KUPAONICE * 1 TOALET * BBQ LJETNA KUHINJA * BAZEN 8 x 4m * 4 KLIMA INVERTERA * KAMIN U DNEVNOM BORAVKU * POSTAVLJENA PRVA FAZA ZA CENTRALNO GRIJANJE * IMPRESIVAN POGLED NA ŠUMU Za razgled ove nekretnine stoji Vam na raspolaganju: ROBERTA POROPAT Agent s licencom Mob 00385 95 528-3152 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1510735

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
554822
Agencijska šifra
IS1510735
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 249 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku