Šarmantna starina u prvom redu do mora, Punat, Kuća

1.00 €
  • 52215 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
215 m²
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jun 13, 2024
Stanje
Izgrađeno
1914
Zadnja adaptacija
2010
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Punat
Naseljeno mjesto
Punat
Poštanski broj
51521
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
U jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana, na otoku Krku, nalazi se mjesto Punat. Na zapadu graniči s Gradom Krkom, na sjeveru s općinom Vrbnik, a na istoku s općinom Baška. Oduševit će Vas svojom starom gradskom jezgrom, kojoj draž daju male stisnute ulice - kale, stoljetnim maslinicima, vinogradima, prekrasnim bijelim šljunčanim plažama koje su se smjestile uz 3,5 km dugu šetnicu uz more, te obiljem sadržaja za aktivan odmor sa mnogobrojnim označenim pješačkim i biciklističkim stazama. Punat oduvijek živi s morem i danas je jedno od najvećih nautičkih središta u Hrvatskoj. Iz Punta možete, redovitim linijama, posjetiti obližnji otočić Košljun, biser prirodne i kulturne baštine ovoga kraja. Ovdje vam, uz šetnicu, u prvom redu do mora, predstavljamo obnovljenu starinu, u novije doba, pretvorenu u dva apartmana. U donjem su živjeli vlasnici, te sa dvije stražnje prostorije, pretvorene u vešeraj i ostavu, održavali turizam u gornjem dijelu. Drvenim stepenicama penjemo se u dvosoban stančić sa kupaonom i posebno toaletom, te terasom sa sunčalištem i vrtnom garniturom pod tendom. Iznad ove etaže, postoji još i tavanski prostor, stajaće visine u srednjem dijelu, sa dva prozora koja mu daju dovoljno dnevne svjetlosti da ga možete urediti u svoj atelje - kutak gdje mogu vladati mašta i kreativnost. Nekretnina ima ukupno 200-njak m2, adaptiran krov, fasadu, noviju vanjsku stolariju sa griljama, tri klima uređaja, ali joj šarm daju određeni rustikalni detalji interijera. Prodaje se namještena, te je, kao takva, odmah useljiva i može početi vraćati vaš uložen novac u nju. Ovo može biti prilika za život, ali i za turizam. Za sve dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem Lida Orlić +385 98 9802954 ID KOD AGENCIJE: 16096

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
616285
Agencijska šifra
16096
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 94 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku