ŠIBENIK, BRODARICA - Tri stana u prizemlju, Šibenik - Okolica, Kuća

320,000.00 €
  • 43129 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
129 m²
Površina placa
456 m²
Broj spratova
3
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Jun 09, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Šibenik - Okolica
Naseljeno mjesto
Brodarica
Poštanski broj
22000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ŠIBENIK, BRODARICA - Tri apartmana u prizemlju Prodaju se tri apartmana u prizemlju kuće sveukupne stambene površine 129 m2. Prvi apartman ima površinu 20.40 m2 sastoji se od kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravaka i sobe u jednoj prostoriji. Drugi apartman je površine 22,99 m2 sastoji se od kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravaka i sobe u jednoj prostoriji. Treći apartman je površine 28,17 m2 sastoji se od kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravaka i sobe u jednoj prostoriji. Tu se nalazi još i garaža površine 14 m2, konoba 24,52 m2 te ostava 11,99 m2. Površina lijepo uređene okućnice iznosi 456 m2. Apartmani se prodaju namješteni. Nekretnina se smjestila u mirnom dijelu mjesta, spojenoj s glavnom prometnicom, no ipak pruža osjećaj privatnosti i sigurnosti s tek četiri kuće u cijeloj ulici. Plaža je udaljena samo 100 m, trgovina 50 m, škola 500 m, a autobusna stanica 200 m, čineći ga idealnim za udoban i praktičan život tijekom cijele godine. Brodarica je mirno i ugodno naselje koje se nalazi samo 5 km južno od Šibenika i čija se obala nastavlja na jedno od najpoznatijih turističkih mjesta na Jadranu - Amadria park. Brodarica je mjesto pogodno za obiteljski odmor i život tijekom cijele godine. Slikovite pješčane i kamenite plaže među kojima se ističe novouređeno Rezalište. S gotovo cijele brodske obale pruža se pogled na slikoviti otok Krapanj. NP Krka udaljen je 16 km. Zračna luka Split udaljena je 50 km, a Zračna luka Zadar 85 km. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 29830

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
604871
Agencijska šifra
29830
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 296 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku