ŠIBENIK, RAŽANJ - Luksuzna vila s bazenom 40 m od mora, Rogoznica, Kuća

1,250,000.00 €
  • 65210 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
210 m²
Površina placa
537 m²
Broj spratova
2
Broj soba
6
Broj kupatila
5
Ažurirano
Jun 19, 2024
Stanje
Izgrađeno
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Rogoznica
Naseljeno mjesto
Ražanj
Poštanski broj
22203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
ŠIBENIK, RAŽANJ - Luksuzna vila s bazenom 40 m od mora Prodaje se luksuzna vila s bazenom pokraj mora u mjestu Ražanj, 10 km od Rogoznice pokraj Šibenika. Predivna vila ukupne stambene površine 210 m2 izgrađena je na parceli od 537 m2, a ističe se impresivnim pogledom na more. Vila je građena na zemljištu blagog nagiba, a sastoji se od suterena, prizemlja i kata. Na donjoj etaži se nalazi ljetna kuhinja, kupaonica, vešeraj, kotlovnica i garaža. Iz ljetne kuhinje se izlazi na natkrivenu terasu i u dvorište s vrtom koji ima sustav automatskog navodnjavanja, te grijanim bazenom od 30 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak i kuhinja u open space koncepciji s mnoštvom staklenih stijena i natkrivena terase, te kupaonica. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe i tri kupaonice. Svaka soba ima izlaz na lođu odnosno terasu. U dvorištu je dostupan privatni parking i garaža sa sveukupno 4 parkirna mjesta. U uređenju interijera primijenjen je prozračan mediteranski stil, a mnoštvo staklenih stijena osigurava dovoljnu količinu svjetlosti tijekom čitavog dana. Za podne obloge korištene su keramičke pločice, a fasada je ukrašena Travertino kamenom. PVC stolarija je opremljena električnim roletnama. Inverter klime za grijanje i hlađenje su u svim prostorijama, a podno grijanje je provedeno na gornje dvije etaže. Objekt ima video nadzor i alarmni sustav. Pored toga, uz vilu s već uhodanim turističkim poslovanjem dolazi i bova u uvali s plažom udaljenoj tek 40 m od objekta uključena u cijenu. Centar mjesta Ražanj udaljen je tek 200 m. Ražanj je slikovito mjesto na dalmatinskoj obali, a blizina sadržaja i ostalih popularnih odredišta u srcu Jadranske obale čine je izrazito atraktivnim odredištem. U blizini se nalazi pomorska luka Rogoznica. Urbani centar, grad Šibenik udaljen je 40 km, a Split 50 km. Najbliža zračna luka udaljena je 30 km. U okolici se nalazi nekoliko Nacionalnih parkova i Parkova prirode. Nacionalni park Kornati, poznat i kao biser Jadrana nalazi se u neposrednoj blizini Šibenika. Nešto sjevernije nalazi se Park prirode Vransko jezero, prirodni ornitološki rezervat s bogatom florom i faunom. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28481

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
578804
Agencijska šifra
28481
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 114 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku