STARA LJEPOTICA U ELITNOM DIJELU VARAŽDINA, Varaždin, Kuća

1.00 €
  • 63265 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
265 m²
Površina placa
1520 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1919
Zadnja adaptacija
2005
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Varaždin
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
42000
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Stara vila u elitnom dijelu Varaždina koja odiše romantičnom pričom neke starogradske obitelji. Iako građena 1919. godine odiše pomalo barknim stilom pomiješanim sa secesijom. Vila je kupljena od barunice Zerdahely te su najduže vlasnici vile bili Franjo i Adolfina Petrony a nakon njih Ljudevita Petrony, obitelj izvorno talijanskog podrijetla. Do danas je ostala u vlasništvu nasljednika obitelji. Unutar vile se tradicionalno održavao maskenbal te su kroz nju prošli brojni umjetnici i liječnici kao rado viđeni gosti: Ivo Režek, Zvonimir Rogoz, Alojzije Stepinac, Papandopulo, Julije Merlič, Artur Kaderavek i brojni drugi. Moguće je napraviti preinaku u tri stana unutar ovog objekta jer tri spavaće sobe, kuhinja s blagavaonicom, tri kupaonice, spremište, prekrasan dnevni boravak sa povišenim podestom koji pomalo podsjeća na starogradski salon, drugi veliki dnevni boravak koncipirani su na način da ih je moguće odvojiti u tri stana. Upravo iz tih razloga kuća posjeduje tri zasebna strujna brojila. Dnevnim boravcima dominiraju unikatni kamini iz 1919. godine kao i namještaj u istom stilu. Voćnjak od 323 m2, dvorište 814 m2, gospodarske zgrade 49 m2, 38 m2 i 31 m2 doista daju mogućnost da prepustite mašti na volju i složite svoj arboretum. Vila se nalazi u blizini doma zdravlja, željezničkog kolodvora, parka te ste za tri minute hoda u samom centru Varaždina. Vrlo zanimljiva nekretnina za sve one koji žele živjeti u prekrasnoj starini sa svim sadržajima nadohvat ruke. KUPCIMA NE NAPLAĆUJEMO POSREDNIČKU NAKNADU. Detaljnije informacije kao i termin za razgled nekretnine: 0998056299 Gizela Mihaljević ID KOD AGENCIJE: VZ682

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
471703
Agencijska šifra
VZ682
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 243 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku