Stari Laz - luksuzna kuća za odmor sa okućnicom 758 m2, Ravna Gora, Kuća

320,000.00 €
  • 63200 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
200 m²
Površina placa
690 m²
Broj spratova
2
Broj soba
6
Broj kupatila
3
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2022.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Ravna Gora
Naseljeno mjesto
Stari Laz
Poštanski broj
51314
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Opis
Opis
Stari Laz, na svega 3 km od ulaza/izlaza autoceste Ravna Gora prodaje se kuća za odmor smještena u prekrasnom okruženju prirodnih ljepota. Ova prostrana kuća, ukupne površine 200 m2, s okućnicom od 690 m2 pružit će vam savršen kutak za opuštanje i uživanje u prirodi. Kuća je potpuno namještena i opremljena sa stilom i ukusom, te se kao takva i prodaje. Sastoji se od prizemlja, kata i visokog potkrovlja, iznad kojeg je još dodatni uređeni, ali nenamješteni prostor koji je prepušten novom vlasniku za daljnje uređenje. Prizemlje se sastoji od ulaznog predsoblja, manjeg spremišta, prostorije za igru i druženje, sauna s jacuzzijem i kupaonica, sa otvorenim pogledom prema prirodi kroz staklenu stijenu, za potpuni ugođaj opuštanja i wellness doživljaja. Na prvom katu nalazi se dnevni dio s moderno opremljenom kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom te elegantnom master spavaćom sobom i kupaonicom. Na drugom katu nalaze se još dvije spavaće sobe, jedna kupaonica i dnevni boravak. Sa iste etaže se pristupa tavanskom prostoru koje je uređeno, ali nije namješteno, ali je vrlo zanimljiv prostor koji pruža mogućnosti za razne sadržaje. Kuća je kategorizirana sa 4 zvjezdice, što jamči visoku kvalitetu smještaja i udobnosti. Grijanje je etažno podno, ali postoji i dimnjak, pa po želji se može staviti i otvoreni kamin za potpuni Goranski ugođaj. Okućnica je uređena i na njoj ima mjesta za parking više automobila. Tu je i dječje vanjsko igralište, sjenica sa klupama, stolom i roštiljem za druženje i zabavu. Mala vrtna kućica u koju stane sav potrebni alat za održavanje okućnice, te kotlovnica u kojoj je smješteno sve vezano za grijanje. Nekretnina je idealna kako za život, tako i za bavljenje turizmom kao investicija. ID KOD AGENCIJE: 300431067-207

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
652956
Agencijska šifra
300431067-207
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 15 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku