STINICA, KUĆA S BAZENOM NA IZUZETNOJ LOKACIJI, Senj, Kuća

1.00 €
  • 54170 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
170 m²
Površina placa
579 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Ličko-senjska županija
Općina/Grad
Senj
Naseljeno mjesto
Stinica
Poštanski broj
53270
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Na predivnoj lokaciji, svega 50 metara udaljenoj od mora, nudi se jedinstvena prilika - prekrasna kuća okružena netaknutom prirodom. Ova impozantna nekretnina pruža sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan život. Kvalitetna gradnja i pažljivo odabrani materijali osiguravaju vrhunsku estetiku i trajnost. Sanitarije i keramika renomiranih proizvođača dodaju notu luksuznih kupaonica, dok aluminijska stolarija s griljama osigurava sigurnost i eleganciju. Uživajte u savršenoj temperaturi zahvaljujući klima uređajima u svim prostorijama. Kuća se proteže na dvije etaže, povezane unutarnjim stubištem. U prizemlju se pruža prostran dnevni boravak s neodoljivim pogledom na more. Kuhinja i blagovaonica dizajnirane su kao open space, stvarajući prostor za udobnost i druženje. Također, u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba, kupaonica, WC i praktična ostava. Na katu vas dočekuju tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te dodatno spremište. Iz sobe se pruža pristup velikoj terasi koja nudi nevjerojatan panoramski pogled na more - idealna za opuštanje i uživanje. Eksterijer nekretnine nije manje impresivan. Ispred kuće smješten je bazen sa sunčalištem, stvarajući savršeno mjesto za osvježenje i opuštanje. Tu je i prostor za roštilj i druženje, idealan za ljetne zabave. Okućnica će biti pažljivo uređena u skladu s prirodom okruženja, stvarajući harmoniju između kuće i prirode. Ova kuća nudi i praktičnost - garaža obložena kamenom savršeno se uklapa u cjelokupni estetski dojam. Dodatni komfor pruža mol ispod kuće, idealan za privezivanje plovila, osiguravajući dodatnu dozu privatnosti. Ako sanjate o mirnom životu u dodiru s prirodom, uz istovremeni pristup luksuzu i udobnosti, ova nekretnina je upravo ono što tražite. Kontaktirajte nas s povjerenjem kako bismo vam pružili dodatne informacije i organizirali razgledavanje ove jedinstvene nekretnine. Kontakt: NATAŠA FIČOR Tel: 00385 91 3511275 ID KOD AGENCIJE: 1508093

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
533665
Agencijska šifra
1508093
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 186 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku