Tradicionalna primorska kuća sa velikom okućnicom na moru, Mali Lošinj, Kuća

320,000.00 €
  • 52235 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
235 m²
Površina placa
300 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 19, 2024
Stanje
Izgrađeno
1980
Zadnja adaptacija
1965
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Mali Lošinj
Naseljeno mjesto
Nerezine
Poštanski broj
51550
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Lokacija: Nerezine Ukupna stambena površina: 235 m² Površina vrta: 300 m² Dozvola za gradnju: 50 m² Udaljenost od plaže: 250 m Opis Nekretnine: U srcu Nerezina, na samo 250 metara od plaže, nalazi se ova jedinstvena prilika za ljubitelje tradicije i mediteranskog šarma. Ova prelijepa tradicionalna mediteranska kuća nudi 235 m² stambene površine te dolazi s dozvolom za gradnju dodatnog objekta od 50 m². Smještena na top poziciji, u mirnom okruženju, ova nekretnina predstavlja rijetku priliku za one koji žele uložiti u povratak u prvobitno stanje i oživjeti autentičan duh Nerezina. Glavne Karakteristike: Stambena Površina: Kuća nudi 235 m² stambene površine, spremne za renovaciju i prilagodbu vašim potrebama. Vrt: Prostrani vrt od 300 m², ukrašen borovima i mediteranskim raslinjem, pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi. Gradnja: Postoji dozvola za gradnju dodatnog objekta od 50 m², što omogućava dodatne mogućnosti za proširenje i prilagodbu prostora. Lokacija: Blizina: Samo 250 metara do prekrasne plaže, pružajući vam lagan pristup moru i svim njegovim blagodatima. Kuća je smještena na vrhunskoj poziciji, blizu svih potrebnih sadržaja, ali dovoljno udaljena da osigura mir i privatnost. Pristup i Parkiranje: Prilaz kući omogućen je cestom, s mogućnošću parkiranja za više vozila, idealno za obitelj i goste. Investicijska Prilika: Ova nekretnina predstavlja izvrsnu investicijsku priliku. Povratkom kuće u njezino prvobitno stanje, možete dobiti prelijepu tradicionalnu nerezinsku kuću, jedinu sačuvanu u ovom stilu u Nerezinama. Uz dodatnu gradnju i adaptaciju, ova kuća može postati luksuzna rezidencija ili atraktivna turistička nekretnina. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog jedinstvenog mediteranskog dragulja. Oživite ljepotu tradicije i uživajte u mirnom životu u jednom od najšarmantnijih kutaka Nerezina. ID KOD AGENCIJE: MLS1320

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625685
Agencijska šifra
MLS1320
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 11 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku