Tradicionalna prostrana kuća, Marčana, Kuća

495,000.00 €
  • 7210 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
210 m²
Broj soba
7
Ažurirano
Oct 09, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Marčana
Naseljeno mjesto
Krnica
Poštanski broj
52206
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaje se autentična istarska kamena kuća s dvorištem – Vaša oaza u srcu Krnice! Otkrijte šarm i tradiciju u ovoj jedinstvenoj istarskoj kući u nizu, smještenoj u slikovitoj Krnici, samo nekoliko minuta vožnje od kristalno čistog mora. Ova nekretnina je pravi dragulj za ljubitelje istarskog autentičnog stila, s prekrasnim kamenim detaljima i prostranim unutarnjim i vanjskim prostorom, koja se prostire na čak 210 m². Istaknute karakteristike: Autentična istarska arhitektura – Kuća zrači poviješću i karakterom, s očuvanim elementima istarskog kamena, idealna za one koji žele doživjeti pravu atmosferu Istre. Privatno dvorište – Uživajte u miru vlastitog dvorišta, savršenom za opuštanje, druženje s obitelji ili vrtlarenje, dok vas okružuje šarm ruralne Istre. Zaseban apartman u prizemlju – Dodatna fleksibilnost za goste, obitelj ili iznajmljivanje, uz potpuni komfor i privatnost. Istarska šterna – Ovaj povijesni element kuće donosi autentičan istarski duh i unosi poseban karakter. Prostrane spavaće sobe – velike, svijetle sobe pružaju savršenu kombinaciju udobnosti i tradicije. Tri uređene kupaonice – Savršena funkcionalnost i luksuz s modernim sadržajima u starinskom ambijentu. Zašto odabrati ovu nekretninu? Lokacija – U mirnom naselju, blizu mora, idealna za bijeg od svakodnevnog stresa, ali i za one koji žele uživati u netaknutoj prirodi Istre. Povijesni šarm i moderna funkcionalnost – Savršen spoj tradicije i komfora s puno mogućnosti za personalizaciju. Višenamjenski prostor – Bilo da tražite obiteljski dom, kuću za odmor ili želite investirati u turistički najam, ova nekretnina nudi neograničene mogućnosti. Ne propustite priliku za kupnju ove jedinstvene nekretnine koja spaja tradiciju, prostranost i blizinu mora, čineći je savršenim izborom za sve one koji žele autentičan istarski stil života. Kontaktirajte nas danas kako biste osigurali svoj komadić istarske povijesti i uživali u privatnoj turi kroz ovu predivnu kuću! ELEONORA DOBROVIĆ 0992969844 DOGMA NEKRETNINE ID KOD AGENCIJE: IS1514167

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
658466
Agencijska šifra
IS1514167
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 18 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku