Trogir/Okrug kuća 4 AP, prekrasan pogled na more, Okrug, Kuća

980,000.00 €
  • 94446 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
446 m²
Površina placa
308 m²
Broj spratova
3
Broj soba
9
Broj kupatila
4
Ažurirano
Nov 01, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Okrug
Naseljeno mjesto
Okrug Gornji
Poštanski broj
21223
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Trogir/Okrug prodaje se kuća sa 4 apartmana sa prekrasnim pogledom na more, garažom, ljetnom kuhinjom i jacuzzijem. Ova kuća ima vrlo poseban šarm. Ovaj jedinstveno prekrasan pogled na more poziva vas da u njemu uživate sa dvije velike terase. S ovim jednako lijepim pogledom uređena je i bočna terasa kao ljetna kuhinja, prozračno mjesto gdje se možete opustiti s prijateljima ili obitelji. S druge strane kuće nalazi se terasa s whirlpoolom i natkrivenim ugodnim kutkom za ležanje i opuštanje. Kuća je smještena na brežuljku i pruža otvoren, nesmetan pogled na more. Sagrađena je na parceli od 44 6m² na 4 etaže. U suterenu je garaža i garsonijera. U prizemlju se nalazi apartman sa jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom/dnevnim boravkom sa izlazom na drugu veliku terasu. Na prvom katu se nalazi apartman sa 2 spavaće sobe, kupaonicom, kuhinjom i velikim svijetlim dnevnim boravkom s otvorenim pogledom na more također sa stola za blagovanje i izlazom na veliku terasu. Trenutno se gradi stan na drugom katu sa spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom s balkonom i jednako fantastičnim pogledom na more. Vrt je s ljubavlju dizajniran s mediteranskim biljem i detaljima. Tu je vanjski tuš za rashlađivanje. Parking za 4 automobila je dostupan. Kuća je građena ekskluzivnim kamenom u dalmatinskom stilu, prodaje se sa kvalitetnim namještajem. Udaljenost do mora je oko 70m, minuta hoda. Rijetka prilika koju biste trebali pogledat i! U cijenu je uračunat PDV, kupac ne plaća porez na nekretninu od 3 %. Prodajna cijena : 980.000 € plus agencijska provizija od 3,75% ( uključujući PDV ). Više nekretnina možete pronaći na https://mydalmacia.de/ Nije ono što tražite? Kontaktirajte nas za osobni pristup traženju vaše nekretnine. Podaci o lokaciji samo za registrirane kupce ! Posjeta objekta mogući su u bilo kojem trenutku ! Podrška kupoprodaje na njemačkom i hrvatskom jeziku ! Razgledavanje nekretnine moguće je samo potpisivanjem ugovora o posredovanju radi zaštite vlasnika od posjeta neregistriranih osoba i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. ID KOD AGENCIJE: 2300-K4115

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
505131
Agencijska šifra
2300-K4115
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 255 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku