Vir, kuća 5 apartmana 100m do plaže-južna strana, Vir, Kuća

1,300,000.00 €
  • 166655 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
655 m²
Površina placa
746 m²
Broj spratova
3
Broj soba
16
Broj kupatila
6
Ažurirano
Nov 01, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Vir
Naseljeno mjesto
Vir
Poštanski broj
23234
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
6
Opis
Opis
Vir, prodajemo vrlo posebnu nekretninu. Ova kuća nalazi se na odličnoj lokaciji, na južnoj strani Vira u blizini prekrasnih šljunčanih plaža s fantastičnim zalascima sunca. Kuća sa 5 apartmana prostire se na 3 etaže na parceli od 746 m² sa stambenom površinom od 655,15 m². Veliki podrum ( 90 m² ) podijeljen je na 2 velike izolirane prostorije namijenjene za wellness/saunu ili hobi sobu. Na raspolaganju su 3 garaže za automobile. Cijela kuća je opremljena grijanjem. U prizemlju se nalazi veliki stan sa 3 spavaće sobe, velikom kuhinjom, velikim dnevnim boravkom sa izlazom na jednako veliku terasu sa pogledom na bazen i lijepo uređen i vrlo njegovan vrt u mediteranskom stilu. AP2 ima veliku spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i izlazom na veliku terasu sa pogledom na more. AP3 ima 2 spavaće sobe, veliku kupaonicu, dnevni boravak sa kuhinjom, kupaonicu i 2 balkona. AP4 ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak/kuhinju i terasu s prekrasnim pogledom na more. AP5 ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu i terasu. U vrtu se nalazi ljetna kuhinja koja ne ostavlja nedostatke želja za večeri roštiljanja s obitelji ili gostima. Ostale posebne karakteristike nekretnine: - Solarni sustav za pripremu tople vode - svi apartmani imaju poseban ulaz - Grijanje na lož ulje koje se može regulirati zasebno za svaki stan - Moguć kamin - U svakoj sobi postoje antene i telefonski priključci - Ispred garaža je velika nadstrešnica/nadstrešnica - Gromobran - Bazen ( nove pumpe ) Uvjerite se sami u ovu jedinstvenu nekretninu! Više nekretnina možete pronaći ovdje: https://mydalmacia.de/ Prodajna cijena: 1.300.000 € plus 3,75% agencijske naknade ( uključujući PDV ) Nije ono što tražite? Kontaktirajte nas za osobni pristup traženju vaše nekretnine! Podaci o lokaciji samo za registrirane kupce! Obilazak na terenu moguć je u bilo koje vrijeme! Pomoć u administrativnim poslovima! Obrada kupnje i podrška na njemačkom i hrvatskom jeziku! Razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpisivanje ugovora o posredovanju radi zaštite vlasnika od posjeta neprijavljenih osoba te sukladno Zakonu o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. ID KOD AGENCIJE: 2300-K4201

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
521298
Agencijska šifra
2300-K4201
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 464 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku