VODICE PREKRASNA KUĆA SA 9 APARTMANA 100 METARA OD MORA, Vodice, Kuća

1,480,000.00 €
  • 3025664 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
664 m²
Površina placa
692 m²
Broj soba
30
Broj kupatila
25
Ažurirano
Oct 21, 2024
Stanje
Izgrađeno
2001
Zadnja adaptacija
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Vodice
Naseljeno mjesto
Vodice
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
VODICE PREKRASNA KUĆA SA 9 APARTMANA 100 METARA OD MORA Vodice i njezina najljepša plaža Plava plaža jedno su od najomiljenijih i najtreženijih mjesta u Dalmaciji. Tu na 100 metara od mora smjestila se ova prekrasna vila sa 8 apartmana i jednim velikim stanom (za vlasnika) u potpunosti ukusno i funkcionalno opremljena, sa lijepom i vrlo održavanom okućnicom. Kuća ima prilaz sa dvije ulice i ima velik i dovoljan broj parkirnih mjesta, minuta dvije do plaže, 10 minuta do centra grada čine ovu lokaciju i više nego poželjnu. Naravno pogled na more je tu sa balkona apartmana. Svaki apartman je opremljen sa kuhinjom blagovanom i spavaonicama, sa dovoljnim brojem kreveta i za odrasle i za djecu. Isto tako su opremljene i kupaonice, dakle svaki je apartman u potpunosti samostalan. U prizemlju je velik stan (kojeg koriste vlasnici) sa svim potrebnim prostorijama i uređajima koji su potrebni za održavanje i opskrbu takvog turističkog objekta. Vlastita voda za zalijevanje iz bunara, roštilj i velika društvena natkrita prostorija za zajednička druženja, koja se može koristiti u više funkcija. Tu je podrum za sve one stvar koje se moraju držati u podrumu. Svaki apartman je opremljen kvalitetnom klimom, do za zimu ako zatreba postoji i centralno grijanje na lož ulje (sa dva tanla po 500 litara). Kuća se nalazi na površini od 700 m2 te ima bruto 664,20 a neto 530,53 m2. Ono što ovu nekretninu čini zaista jedinstvenom jest dugogodišnji uspješan poslovni model. Vila već godinama ima stalne goste koji se iznova vraćaju zbog topline, udobnosti i izvanredne lokacije. Kupnjom ove vile, ne dobivate samo prekrasan objekt, već i dobro uhodan posao koji pruža stabilan prihod i brojne mogućnosti za daljnji razvoj. Cjelokupna dokumentacija, uključujući uporabnu dozvolu, je uredna, što čini ovu priliku još privlačnijom. Ako tražite nekretninu koja spaja ljepotu, udobnost i poslovnu isplativost, ova vila u Vodicama je savršen izbor. Javite nam se s povjerenjem i otkrijte sve što ovaj iznimni objekt ima za ponuditi! Obratite se nam s povjerenjem. Damir Varošanec + 385 99 733 53 07 ID KOD AGENCIJE: DA100063408

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
662308
Agencijska šifra
DA100063408
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 53 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku