VODICE, samostojeća kuća, 4 odvojena stana, vrt, garaža, Vodice, Kuća

820,000.00 €
  • 106368 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
368 m²
Površina placa
461 m²
Broj spratova
2
Broj soba
10
Broj kupatila
6
Ažurirano
Jul 18, 2024
Stanje
Izgrađeno
2004
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Vodice
Naseljeno mjesto
Vodice
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
VODICE - Prodaje se prekrasna samostojeća kuća s četiri odvojena stana na udaljenosti od oko 1000 m od centra grada, odnosno 1500 m od gradske plaže. Kuća se nalazi u mirnom, urbanistički uređenom dijelu grada. Kategorizirana je za pružanje turističkih usluga i posjeduje već godinama uhodan posao u turističkoj djelatnosti. Kuća je opremljena visoko standardnom opremom i namještajem od kojeg je većina uključena u kupoprodajnu cijenu. Od toga izdvajamo: kovane vanjske ograde i dvorišna vrata, PVC i ALU stolarija, vanjski rukohvati od inoxa itd Obiteljska kuća je izgrađena na zemljištu površine 632 m2, a posjeduje ukupnu bruto površinu od 368,20 m2. Izgrađena je 2004. godine kao prizemnica da bi u narednom razdoblju bila nadograđena i potpuno preuređena u prepoznatljivom dalmatinskom stilu. Kuća posjeduje i garažu s automatskim vratima kao i prekrasan mediteranski vrt sa starim stablima maslina, različitim ukrasnim kulturama, a sve na lijepom travnjaku koji se redovito održava i koji posjeduje automatsko navodnjavanje. Uz kuću je nadograđeno i manje spremište površine 12,26 m2 te u nastavku i prekrasna ljetna kuhinja s roštiljem i prostorom za blagovanje ukupne površine 27,64 m2. Unutrašnjost kuće se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi veliki trosoban stan s kuhinjom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na lijepu natkrivenu terasu te dvije kupaonice. Osim toga, tu je i jedan manji studio apartman sa vlastitom kuhinjom i kupaonicom. Ova dva apartmana posjeduju podna grijanja u svim kupaonicama te klima uređaje u svim prostorijama. Vanjske stepenice vode do 1. kata na kojem se nalazi dvosoban stan s pripadajućim dnevnim boravkom i blagovaonicom iz kojih se također izlazi na terasu. Jedna spavaća soba posjeduje vlastitu kupaonicu, a tu je i još jedna zajednička kupaonica s kadom. Unutarnje stepenice vode do galerije u kojoj je smješten manji ured koji ima izlazna terasu s koje se pruža prekrasan pogled na grad i okolicu. Na 1. katu se također nalazi i još jedan manji studio apartman opremljen kuhinjom i kupaonicom. Vlasništvo je čisto i dokumentacija potpuno uredna. Cijena iznosi 820.000 € Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. ID KOD AGENCIJE: H-172-H

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
609206
Agencijska šifra
H-172-H
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 327 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku