Vrhunska luksuzna villa u okolici Pule, Ližnjan, Kuća

1,780,000.00 €
  • 54280 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
280 m²
Površina placa
5765 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
May 07, 2024
Stanje
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Ližnjan
Naseljeno mjesto
Ližnjan
Poštanski broj
52204
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Istra, Ližnjan, okolica, Ližnjan i okolna područja nude savršenu lokaciju za ovu novu modernu kuću, smještenu u mirnom malom mjestu nedaleko od Ližnjana i samo desetak kilometara udaljenom od Pule. Prve predivne plaže i more su na svega sedam kilometara udaljenosti. Velika prednost je i blizina istarskog ipsilona, samo šest kilometara udaljenog, što omogućuje brz pristup svim dijelovima čarobne Istre, dok je zračna luka udaljena tek tri kilometra. Kuća se nalazi u manje naseljenom dijelu mjesta, u tihoj ulici, okružena prirodom i maslinikom, pružajući miran i opuštajući ambijent. Ova moderna kuća, zajedno sa spremištem, bazenom i strojarnicom, prostire se na ukupnoj površini od 400 kvadratnih metara, dok stambeni dio luksuzne prizemnice obuhvaća približno 180 m2. Centralni dio kuće je prostor otvorenog koncepta, koji obuhvaća kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, s izlazom na prekrasnu natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom i bazenom dimenzija 10x4 metara kroz velika staklena vrata. Svaka od četiri spavaće sobe ima izlaz na okućnicu, maksimalizirajući iskorištavanje vanjskog prostora. U sklopu glavne spavaće sobe nalazi se teretana i sauna. Okućnica kuće obuhvaća prekrasan maslinik, natkriveni parking za tri osobna vozila i dovoljno prostora za eventualnu izgradnju dodatne nekretnine ili sportskog igrališta prema željama budućih vlasnika. Ova prizemnica je osmišljena i dizajnirana kako bi pružila samo najbolje budućem vlasniku. Sustav podnog grijanja na toplinsku pumpu te klima uređaji osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Veliki prozori aluminijske i PVC stolarije obasjavaju svaku prostoriju prirodnim svjetlom te pružaju prekrasan pogled na okoliš. Od dodatne opreme, valja spomenuti alarmni sustav i video nadzor. Ova prostrana nova kuća može biti idealna za turistički najam za one koji žele pružiti svojim gostima luksuz, privatnost i mir. No, isto tako, zbog svojih prednosti, mogla bi poslužiti kao savršeni obiteljski dom, pružajući utočište nakon napornog radnog dana. ID KOD AGENCIJE: 1018-533

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
605870
Agencijska šifra
1018-533
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 134 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku