ZADAR, BORIK - Mediteranska vila u elitnom dijelu Zadra, Zadar, Kuća

1,250,000.00 €
  • 134386 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
386 m²
Površina placa
586 m²
Broj spratova
4
Broj soba
13
Broj kupatila
4
Ažurirano
Jun 21, 2024
Stanje
Izgrađeno
2008
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Zadar
Naseljeno mjesto
Brodarica
Poštanski broj
23000
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
ZADAR, BORIK - Mediteranska vila u elitnom dijelu Zadra Zadar ima plažu, nekoliko njih, ali svakako je najpoznatija plaža Borik u Zadru koja slovi kao glavna gradska plaža. Borik je glavni zato što, ako ste unajmili apartman, sobu ili kuću za odmor u Zadru, svi će vas putevi odvesti ovamo, na topli otirač pijeska okupan morem i suncem Mediterana. Pješčana plaža Borik ima i svoje šljunčane i popločane dijelove i nastoji ugoditi svima koji traže mjesto pod suncem, stvoreno na sliku i priliku njihovih snova. Ovdje se nudi mnogo više od ležanja na suncu i brčkanja u čistom toplom moru. Dani na Boriku su dani akcije - tu se jedri na dasci, vozi se jet-ski, pedaline, tube, banane, parasailing i druga plovila. Mnoštvo sadržaja je rezervirano za najmlađe pa je plaža Borik idealno mjesto za obiteljski odmor. One druge će osvojiti plesni barovi na plaži i ponuda restorana uz obalnu crtu. Plaža se nalazi 4 kilometra od centra Zadra, uz istoimenu marinu, a do nje se najlakše stiže osobnim automobilom i sredstvima javnog prijevoza. Parkiranje u ljetnim mjesecima može izazovno jer je ovdje vlada poprilična gužva - jamstvo dobrog provoda na glavnoj plaži prekrasnog Zadra. Prodaje se predivna vila u najljepšem dijelu Zadra Borik. Smještena je tik iznad morske šetnice, restorana, hotela, i barova. Ulica je nova i okružena vilama, predivnom prirodom i pogledom na more. Kuća se sastoji od 4 zasebna stana sa odvojenim ulazima uključujući i penthouse na vrhu. Tri stana se sastoje od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, kupaonicom i odvojenim wc-om. Penthouse se sastoji od 3 spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonicom, prostranog boravka, kupaonice i odvojenog wc-a. Stan u prizemlju okružen je mediteranskim uređenim vrtom kao i cijela kuća u cjelini. Ostali stanovi kao i penthouse imaju predivan pogled na more. Kuća ima 5 parking mjesta kao i vlastitu garažu od 15m2. Nekretnina vrijedna pažnje od građevnog dijela, elitne lokacije, uređenja interijera i posebno uređene okućnice. Villa je jedna od najbolje ocijenjenih turističkih objekata na raznim rezervacijskim platformama. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 12917

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
361441
Agencijska šifra
12917
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 676 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku