ZADAR - KUĆA ZA RENOVACIJU- PRILIKA!, Zadar, Kuća

250,000.00 €
  • 31175 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
175 m²
Površina placa
250 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 19, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2000
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Zadar
Poštanski broj
23000
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Prodaje se samostojeća kuća u Zadru - Skročini Osnovne informacije: Lokacija: Skročini, Zadar Tip nekretnine: Samostojeća kuća Katnost: Prizemlje i prvi kat Stanje: Potrebna renovacija Nudimo vam jedinstvenu priliku za kupnju samostojeće kuće u mirnom dijelu Zadra. Ova nekretnina se prostire na dvije etaže i ima prostranu okućnicu, idealnu za sve one koji traže mir i privatnost, a istovremeno žele biti u blizini centra grada. Prizemlje: 2 spavaće sobe Kupaonica Dnevni dio s kuhinjom i blagovaonicom Prizemlje kuće je funkcionalno i odmah useljivo. Sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, kupaonice te otvorenog koncepta dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. . Prvi kat/potkrovlje Potpuno neuređeno Prvi kat nudi neiskorišteni potencijal koji možete oblikovati prema vlastitim željama i potrebama. Idealno za dodatne spavaće sobe, radni prostor ili rekreacijske prostorije. Okućnica: Prostrana i privatna okućnica Okućnica je dovoljno velika za vrt, dječje igralište, bazen ili terasu. Pruža privatnost i mir, što je idealno za obitelj ili ljude koji žele pobjeći od gradske vreve. Prednosti: Lokacija: 2 km od Poluotoka Potencijal za investiciju: Kuća zahtjeva renovaciju, što vam omogućava da je prilagodite prema vlastitim potrebama i stilu. Cijena: Odlična cijena čini ovu nekretninu izuzetno privlačnom za investitore. Ova kuća je idealna prilika za investitore ili za obitelji koje traže svoj dom u mirnom i sigurnom dijelu grada. Lokacija osigurava brz pristup svim bitnim sadržajima, dok mirna lokacija pruža ugodan i opuštajući ambijent za život. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Kontaktirajte nas za dodatne informacije i dogovorite razgledavanje ove nekretnine. ID KOD AGENCIJE: DA100063023

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625473
Agencijska šifra
DA100063023
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 23 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku