Žminj, predivna vila u srcu Istre, Žminj, Kuća

850,000.00 €
  • 104350 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
350 m²
Površina placa
2000 m²
Broj spratova
2
Broj soba
10
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 16, 2024
Stanje
Izgrađeno
2014
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Žminj
Naseljeno mjesto
Žminj
Poštanski broj
52341
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Luksuzna Samostojeća Kuća s Bazenom i Saunom - Idealna Oaza Udobnosti Ova prekrasna samostojeća kuća predstavlja savršen spoj luksuza, udobnosti i prirodnog okruženja. Prostire se na tri razine: podrumu, prizemlju i prvom katu te nudi sve što vam treba za potpuni užitak i opuštanje. U podrumu ćete pronaći pravu oazu za relaksaciju i wellness. Opremljen je turskom i finskom saunom, savršenim mjestima za opuštanje i revitalizaciju tijela i duha. Uz to, u podrumu se nalazi i prostrana kupaonica te radna soba, prilagođena vašim potrebama. Na prizemlju vas dočekuje prostrani dnevni boravak, idealan za okupljanje obitelji i prijatelja. Povezan s dnevnim boravkom je otvoreni prostor kuhinje i blagovaonice, opremljen svim potrebnim modernim aparatima i elegancijom koja oduzima dah. Također, na ovoj razini nalaze se dvije udobne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, što pruža privatnost i udobnost svakom članu obitelji ili gostu. Na katu se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Posebnost ovog kata su natkrivene terase s predivnim pogledom na okolnu prirodu. Ovdje možete uživati u jutarnjoj kavi ili opuštanju uz zalazak sunca, u potpunom miru i tišini. Okućnica ove kuće pruža dodatne mogućnosti za uživanje na otvorenom. U njoj se nalazi ljetna kuhinja, savršena za pripremu ukusnih obroka na otvorenom. Uz to, tu je i komforan bazen, idealan za osvježenje u toplim ljetnim danima, popločeno sunčalište za sunčanje i dječje igralište koje će obradovati najmlađe članove obitelji. Ova kuća nudi ne samo luksuzan smještaj, već i stil života koji se pamti. Ako tražite savršeni dom koji će ispuniti sve vaše želje i pružiti vam nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima, ova kuća je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali svoje osobno razgledavanje i doživjeli sve što ova kuća ima za ponuditi! ID KOD AGENCIJE: 2005-248

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
572582
Agencijska šifra
2005-248
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 131 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku