PAG - HOTEL, PRVI RED DO MORA, Pag, Poslovni prostor

3,100,000.00 €
  • 34281314 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
1314 m²
Broj spratova
2
Broj soba
34
Broj kupatila
28
Ažurirano
Jul 31, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Pag
Naseljeno mjesto
Pag
Poštanski broj
23250
Proširi Mapu
Opis
Opis
Idealna prilika za ozbiljne investitore! Prodaje se hotel s uhodanim poslom, velikim kapacitetom i već postojećim rezervacijama smješten na samom moru. Lokacija hotela je izvrsna za klijente koji traže oazu mira pored mora, koja pruža prekrasan pogled na zalazak sunca dok osluškuju šum valova. Osim ovih aduta, hotel ima i odličan raspored! U prizemlju se nalazi restoran s kuhinjom i WC-om (za osoblje). Restoranski dio je u zatvorenom dijelu i na zatvorenoj terasi, također ima WC za goste restorana. Nadalje, u prizemlju su 4 spremišta za sve potrebe restorana i hotela, kao i kotlovnica te lovačka soba. Na prvom katu smješteno je 8 spavaćih soba s kupaonicama i lođama koje imaju pristup kroz glavni hodnik. Na drugom katu je također smještene 8 spavaćih soba s kupaonicama i lođama koje imaju pristup kroz glavni hodnik. Na trećem katu smještene su 2 spavaće sobe s kupaonicama i terasama, kao i apartman s 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonicom i prostranom terasom (nije natkrivena). Na trećem katu smješteno je i veliko spremište. Osim navedenog, objekt ima i podrumski dio, 2 garaže sa automatskim vratima (BGP = 17 m²). Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju u slučaju kupnje. VILLA: 438,48 m² (neto građevinska površina) U prizemlju se nalaze: APP1 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i 2 lođe (61,09 m²); APP2 sa sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i lođom (50,96 m²); Poslovni prostor uključujući sanitarni čvor (16,91 m²) Na prvom katu se nalaze: APP3 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom, nenatkrivenim balkonom i dvije lođe (57,26 m²) i APP4 sa spavaćom sobom, dvije kupaonice od kojih jedna pripada spavaćoj sobi, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te dva hodnika i jedna lođa (69,47 m²). Na drugom katu se nalaze: APP5 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i tri balkona (52,26 m²) i APP6 sa spavaćom sobom, dvije kupaonice ok kojih jedna pripada spavaćoj sobi, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te dva hodnika i jedan balkon (67,47 m²). Ovaj objekt odnosno ponuda je odlična za investiciju jer nudi jedinstveni potencijal koji svaki ozbiljan investitor zna prepoznati! Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju u slučaju kupnje. ID KOD AGENCIJE: 816

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
630147
Agencijska šifra
816
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 71 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku