VABRIGA - uhodan restoran, dva apartmana i pomoćni objekat na velikoj parceli, Tar-Vabriga, Poslovni prostor

1,050,000.00 €
  • 184690 m²
Nekretnina za
Prodaja
Namjena prostora
ugostiteljstvo
Površina
690 m²
Broj spratova
2
Broj soba
18
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1979
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Tar-Vabriga
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Opis
Opis
Samostojeći poslovno-stambeni objekat na odličnoj lokaciji samo 1 km od mora! Nekretnina se nalazi na parceli od 1857 m² i sastoji se od glavnog objekta površine 620 m² na dvije etaže i pomoćnog, prizemnog objekta od 70 m² s dozvolom za proširenje u dvoetažni objekat od 140 m². Prizemlje glavnog objekta sastoji se od potpuno opremljenog restorana kapaciteta 80 sjedećih mjesta plus 120 na terasi. Osim kuhinje koja je veličine 30 m² tu su i ulazni prostor s vrhunskim šankom, prostorija za pripremu hrane, ured, garderoba za personal, tuš i toalet za personal, muški i ženski toalet za goste, skladište i kotlovnica. Unutarnji prostor za usluživanje veličine 65 m² podijeljen u dvije sale a terasa za usluživanje površine je 45 m². Sva oprema i inventar restorana su uključeni u prodajnu cijenu. Oprema je visoke kvalitete i uključuje dva profesionalna roštilja na plin i na ugalj. Podrum od 6 m² pogodan je za dodatno skladištenje. U dijelu pomoćnog objekta nalazi se i frižider/komora kapaciteta 5000 kg. Stambeni dio objekta na katu čine dva apartmana. Veći apartman sastoji se iz tri spavaće sobe, dva kupatila, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, salona za prijeme i dvije velike natkrivene terase. Manji apartman čine dvije spavaće sobe, kupaonica, kuhinja, blagovaonca, dnevni boravak i dvije terase. Kompletna nekratnina opremljena je centralnim grijanjem na plin. Okućnica je izuzetno uredna i lijepo održavana s većim brojem odraslih maslina, palmama, povrtnjakom i fontanom. Dio okućnice, 600 m², predviđen je za parkiralište kapaciteta 30 auta. Prilaz s ceste odličan a objekat je dobro vidljiv i nalazi se uz prometnicu kojom se osim lokalnih žitelja često koriste i mnogobrojni turisti obližnjih popularnih kampova i odmarališta. Vlasništvo 1/1, sva dokumentacija uredna! Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem na broj mobitela: Selma Bašić [email protected] Agent s licencom Mobitel 098 965 8170 ID KOD AGENCIJE: 1275

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
542746
Agencijska šifra
1275
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 138 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku