Barbariga stan u prizemlju s dvorištem 65 m2, Vodnjan, Stan

195,000.00 €
  • 2137.14 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
37.14 m²
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 08, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2021
Stanje
Održavano
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Poštanski broj
52215
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Struja
  • Kanalizacija
Grijanje
Tip grijanja
  • Klima uređaj
  • Centralno grijanje (vlastito) struja
Opis
Opis
Barbariga stan u prizemlju sa dvorištem od 65 m2 Na prodaju imamo stan u Barbarigi udaljen od mora oko 500m. Nalazi se u prizemlju zgrade sa 4 stana, ima malo prednje dvorište i s druge strane vrt.Stan se sastoji od: kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, 1 spavaće sobe, kupaone i velike natkrivene terase. Dvorište i vrt sve je ograđeno. Stanu pripada parkirno mjesto, natkriveno. Soba ima podno grijanje, dok ostalo se grije na električne radijatore ili na klima uređaj. Barbariga, naselje u blizini istoimenoga rta, na zap. obali Istre, 20km sjeverozapadno od Pule, 10km od Vodnjana (44°60′N; 13°45′E); grad Vodnjan. Lokalnom cestom povezana je s Perojem. Malobrojno stanovništvo statistički se pribraja naselju Peroj.Rt Barbariga u prošlosti se nazivao i Punta Cissana, po nestalom ant. naselju Cissa, koje se, kako su neki istraživači držali, ondje nalazilo. Ime je dobila po mlet. obitelji Barbarigo, koja je ondje imala posjed. Gospodarstvo se temelji na poljodjelstvu (masline), ribarstvu i turizmu. U blizini sela izgrađeno je krajem 1980-ih istoimeno apartmansko turističko naselje. Na morskoj obali nađeni su ostatci rimske ladanjske vile iz I. st., kojoj su podovi bili ukrašeni dvobojnim i višebojnim mozaicima, a zidovi freskama s biljnim i figuralnim dekoracijama. U blizini su ostatci velike ant. uljare za preradbu maslina. Prva veća istraživanja provedena su 1902., a uljara je otkopana 1954. Sjeveroistočno od Barbarige nalazi se naselje Betiga s antičkim i ranosrednjovjekovnim arheološkim nalazištima, te paleontološki rezervat Kolone (osn. 1994). U blizini je srednjovjekovna crkva sv. Foške (Batvači), a uz cestu prema Peroju arheološki lokalitet Dragonera. Tražite li priliku za investiciju ili boravak tijekom ljeta, ovo bi moglo biti vaše.Javite nam se!!!!

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
608709
Agencijska šifra
533
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 119 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku