CRIKVENICA, JADRANOVO - luksuzan 1S+DB s natkrivenom terasom i parkirnim mjestom, Crikvenica, Stan

248,000.00 €
  • 2138 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
38 m²
Sprat
1
Broj spratova
1
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Površina vrta
70 m²
Površina terase
5 m²
Ažurirano
Jul 26, 2024
Stanje
Izgrađeno
2016
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Jadranovo
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
CRIKVENICA, JADRANOVO - luksuzan 1S+DB s natkrivenom terasom i parkirnim mjestom. Posredujemo u prodaji lijepog jednosobnog stana na prvom katu novije i održavane zgrade s parkirnim mjestom. Stan u sklopu okućnice posjeduje i uređen prostor s betonskim roštiljem. Nalazi se u centru Jadranova blizu svih važnijih sadržaja. Zgrada gdje se nalazi stan je građen ciglom, izoliran deseto-milimetarskim stiroporom, ograđen modernom ogradom od kovanog željeza i adekvatnom rasvjetom. Okućnica i parkirna mjesta su uređena nasadima, popločana betonskim opločnicima sa adekvatnim preklopnim branicima. Stan je odličnog rasporeda i vrlo funkcionalan. U stanu je ugrađena moderna stolarija, PVC prozori i izlaz na natkrivenu terasu, opremljeni aluminijskim roletama na električni pogon, te ugrađena protuprovalna vrata. Stan se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, kupaonice, te natkrivenom terasom 5,5 m2 s pogledom na more, koja je ograđena debelim prozirnim staklom i ugrađenom tendom za zaštitu od popodnevnog sunca. U kupaonici je ugrađena vrhunska Hansrohe sanitarna oprema, instalirana inverterska perilica rublja, grijalice i ventilacija. Sanitarna voda grije se Ariston bojlerom. Zidovi su obojani zlatno - srebrnim bojama i osvjetljeni halogenom rasvjetom. Stan je klimatiziran inverterskim Fujitsu klima uređajem za grijanje i za hlađenje. Pripada mu i parkirno mjesto u vlasništvu 22 m2 i jedno parkirno mjesto u suvlasništvu od 18 m2, te zajednički vrt koji je na korištenje stanara. U blizini je jedna od najljepših plaža u Jadranovu Grabrova sa sitnim bijelim pijeskom, tirkiznim morem i sa pratećim sadržajima - pizzerija, slastičarne, restorani, pekara, kafić udaljena od stana 500 m. Jadranovo su zračne toplice koje se diče kristalno čistim morem. Neposredna blizina otoka Krk-a i njegove zračne luke, Rijeke, Opatije, Lovrana omogućuju zadovoljenje dnevnih i noćnih želja i aktivnosti posjetitelja. Uređena je i šumska šetnica prekrasne uvale Lokvišće i Trstena, te arheološki lokalitet Lokvišće omogućavaju zadovoljenje potrebe željnih avantura i putovanja kroz prošlost. Stan je idealan za obitelj koja želi udobnost konfor i mir, a u blizini svih sadržaja od vrtića, škole, marketa, restorana, slastičarnice, kao i za dugoročni i turistički najam. Stan je kompletno opremljen i namješten s visokokvalitetnim uređajima i namještajem. Preporuka agenta. Za sve ostale informacije, kontaktirajte agenta. Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32356

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
628009
Agencijska šifra
32356
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 23 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku