Crikvenica - stan s dvije spavaće sobe u centru, Crikvenica, Stan

230,000.00 €
  • 3152 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
52 m²
Sprat
2
Broj spratova
4
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 01, 2024
Stanje
Izgrađeno
1981
Zadnja adaptacija
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Prodaje se potpuno renovirani stan u centru Crikvenice, idealan za stanovanje ili bavljenje turizmom. Stan površine 52,01 m² nudi savršenu kombinaciju udobnosti i praktičnosti te se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja pruža sve što vam je potrebno za kvalitetan život ili uspješan turistički najam. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe koje pružaju dovoljno prostora za odmor i opuštanje. Open space kuhinja povezana je s dnevnim boravkom, stvarajući prostran i svijetao prostor za druženje s obitelji i prijateljima. Kupaonica je moderno uređena, a stan uključuje hodnik i ostavu, pružajući dodatni prostor za pohranu. Stan se nalazi samo 200 metara od mora, što vam omogućava da uživate u prekrasnim plažama Crikvenice u samo nekoliko minuta hoda. Također, udaljenost od centra grada je svega 300 metara, što znači da su svi važni sadržaji poput trgovina, restorana, kafića i javnog prijevoza nadohvat ruke. Stan je jugozapadne orijentacije, što osigurava obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana. Zgrada u kojoj se stan nalazi izgrađena je 1981. godine, ali je stan u potpunosti renoviran krajem 2022. godine, uključujući sve instalacije i opremu. Opremljen je klima uređajem, podnim grijanjem i peći na pelete, što osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Stan je također u potpunosti namješten, što znači da je spreman za useljenje odmah. Iako stan ne posjeduje parkirno mjesto, postoji mogućnost kupnje povlaštene parkirne karte po nižoj cijeni, što olakšava parkiranje u centru grada. Ako tražite funkcionalan stan na top lokaciji, ovaj stan u Crikvenici je savršen izbor za vas. Idealna kombinacija blizine mora, centra grada i svih potrebnih sadržaja čini ovaj stan izvrsnom prilikom za stanovanje ili ulaganje u turizam. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog predivnog stana u jednom od najpoželjnijih dijelova Crikvenice. ID KOD AGENCIJE: 919

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
621250
Agencijska šifra
919
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 16 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku