Dubai - dvosoban stan novom projektu Riverside Crescent, Stan

578,000.00 €
  • 3295 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
95 m²
Sprat
23
Broj spratova
25
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Oct 08, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Lokacija
Država
Ujedinjeni Arapski Emirati
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
U izradi
Parking
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Ekskluzivno vam predstavljamo najnoviji stambeni projekt Riverside Crescent. Nudeći prekrasno dizajnirane 1, 1.5 i 2-sobne stanove, ovaj kompleks je postavljen da podigne luksuzni život u Dubaiju na nove visine. Sa svojim tornjevima od 57 katova, vrhunskim sadržajima i odličnom lokacijom ovaj ekskluzivni projekt je doista izniman. Predmetni stan veličine je 95 m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje, prostranog dnevnog boravka s izlazom na balkon te dvije kupaonice. Vlasnici stanova imaju sve na jednom mjestu. Sadržaji 330 Riverside Crescent izuzetni su za stanovnike koji poboljšavaju njihovo životno iskustvo. Ostanite aktivni i zdravi uz najsuvremeniji fitness centar koji uključuje teretanu i bazen. Za trenutke opuštanja opustite se u uređenim vrtovima, pješačkim stazama i parkovima. Kompleks također uključuje namjenska igrališta za djecu, sportske objekte i klupsku zgradu, promičući osjećaj zajedništva i pružajući prilike za društvenu interakciju. Osim predmetnog stana u ponudi imamo i manje stanove čija cijena kreće od 286.000 EUR, s mogućnošću plaćanja u fazama. Lokacija: 12 MINUTA - MEĐUNARODNA ZRAČNA LUKA DUBAI 12 MINUTA - BUSINESS BAY 15 MINUTA - DUBAI MALL 15 MINUTA - BURJ KHALIFA I CENTAR 25 MINUTA - PALM JUMEIRAH Zašto investirati u Dubai? Potencijalni povrat od najma 8-10 % godišnje. Rastuće tržište kratkoročnog najma. Očekivano 20 milijuna posjetitelja godišnje do 2025. godine. Expo 2021. vrijedan 33 milijarde dolara potaknuo je gospodarstvo Dubaija. Preko 3 milijuna stanovnika. Dom više od 200 nacionalnosti - multinacionalni grad. 10-godišnja zlatna boravišna viza za UAE za vlasnike nekretnina. Među 10 najposjećenijih gradova u svijetu u 2018. Dubai zauzima 7. mjesto na Globalnom indeksu sigurnih gradova. UAE nudi državljanstvo strancima. 0% poreza na osobni dohodak, poreza na dohodak od najma, poreza na kapitalnu dobit. Dubai je most između Dalekog istoka, Europe, CIS-a i Afrike. ID KOD AGENCIJE: 3-66311

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
651610
Agencijska šifra
3-66311
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 14 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku