Dva stana u blizini mora - NOVI VINODOLSKI, Novi Vinodolski, Stan

521,751.00 €
  • 4105 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
105 m²
Broj soba
4
Površina vrta
250 m²
Ažurirano
Oct 04, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Novi Vinodolski
Naseljeno mjesto
Bater
Poštanski broj
51250
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Prodaja dva apartmana u Novom Vinodolskom – Idealna prilika! Na atraktivnoj lokaciji u Novom Vinodolskom, u mirnoj Kalvarija ulici, nudimo na prodaju dva apartmana smještena u prizemlju manje stambene zgrade s pet stanova. Udaljeni su samo četiri reda od mora, čime omogućuju brz i lagan pristup plaži te pružaju idiličan pogled na more i okolicu. Apartman 1 (označen crvenom bojom u skici) ima neto površinu od 33,93 m², te dolazi s uređenim privatnim vrtom površine 59,20 m². Osim prostranog vrta, apartman uključuje parkirno mjesto označeno kao P1 (dimenzije 5,60 x 2,80 m). Cijena apartmana iznosi EUR 161.392,50. Apartman 2 (označen plavom bojom u skici) veći je, s neto površinom od 71,40 m², te dolazi s dodatnim podrumom i prekrasno uređenim vrtom od čak 198,30 m², savršenim za opuštanje na otvorenom. Parkirno mjesto označeno je kao P5 (dimenzije 5,60 x 2,80 m). Cijena ovog apartmana iznosi EUR 360.358,50. Dodatne pogodnosti: Svaki apartman dolazi s vlastitim parkirnim mjestom. Mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta. Prilikom kupnje oba apartmana odobrava se manji popust. Apartmani su idealni i za osobnu upotrebu i za turistički najam zahvaljujući iznimno atraktivnoj lokaciji blizu mora. Ova nekretnina pruža savršenu kombinaciju mira, privatnosti i blizine svih sadržaja, što je čini izuzetno poželjnom. Ne propustite priliku posjedovati vlastiti apartman na jednoj od najljepših destinacija Jadranske obale! Za dodatne informacije i dogovor za razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte. Ukupna cijena s vrtom i parkirnim mjestom: Stan 1: EUR 161.392,50 Stan 2: EUR 360.358,50 Izvanredna prilika za investiciju i odmor u predivnom Novom Vinodolskom! ID KOD AGENCIJE: 1510134

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
649111
Agencijska šifra
1510134
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 16 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku