DVOSOBAN STAN NA TOP LOKACIJI! - S3 - Zgrada A, Biograd Na Moru, Stan

284,000.00 €
  • 3191 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
91 m²
Sprat
1
Broj spratova
1
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 14, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Biograd Na Moru
Naseljeno mjesto
Biograd na Moru
Poštanski broj
23210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
MODERNI STANOVI NA VRHUNSKOJ LOKACIJI! Predstavljamo vam stanove u modernoj novogradnji na top lokaciji u poznatom turističkom odredištu - Biogradu na Moru. Biograd na Moru je slikoviti dalmatinski grad, u povijesti poznat kao prijestolnica hrvatskih vladara. Prepoznatljiv je po svojim prelijepim plažama, kristalno čistom moru i bogatoj povijesti koja seže sve do X. stoljeća. Biograd je također popularna destinacija za nautičare, s modernom marinom i brojnim mogućnostima za jedrenje i istraživanje obližnjih otoka. U samoj blizini centra grada, i nautičke marine po kojoj je Biograd poznat, nalaze se dvije moderne kuće, svaka s ukupno 3 stambene jedinice koje se protežu na ukupno 3 etaže. Zgrade su atraktivnog dizajna te predstavljaju kombinaciju modernističke i klasične arhitekture koja se savršeno uklopila u okoliš. Do mora se nalaze samo 300 metara, a u neposrednoj blizini možemo pronaći apsolutno sve sadržaje koji su potrebni za upotpunjen gradski život ili pak, turistički odmor. Stan S3 - 1. kat - 91,58m2 - Zgrada A Stan S3 se nalazi na 1. katu zgrade A te je ukupne površine 91,58m2. Sastoji se od iznimno prostranog otvorenog prostora kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka (46,56m2), hodnika (4,70m2), dvije spavaće sobe (10,38m2 i 10,25m2), potpuno opremljene kupaonice (4,80m2), WC-a (2,45m2), 3 natkrivena balkona (2,96m2, 2,31m2 i 2,31m2) te natkrivene terase (12,93m2+8,72m2). Uz stan dolazi i jedno vanjsko parkirno mjesto. Zgrada se nalazi u završnoj fazi radova te se uskoro očekuje i useljenje. Zgrada također posjeduje i svu potrebnu dokumentaciju te priključke na komunalnu infrastrukturu. Prilikom dizajniranja, gradnje i opremanja stanova koristili su se vrhunski materijali i oprema od čega valja izdvojiti: - Termoizolaciju od stiropora debljine 10cm - Troslojna PVC stolarija s roletama - Parket i keramika 1. klase - Podno grijanje - Vrhunske sanitarije - Klima uređaji - I još mnogo toga.. Kontaktirajte nas kako bismo vam dali više informacija te dogovorili razgledavanje nekretnine : FILIP LUŠTICA Licencirani agent za nekretnine 095/544-2160 [email protected] JAKOV KUTIJA Licencirani agent za nekretnine 095/893-8595 [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100062920

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
617097
Agencijska šifra
DA100062920
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 42 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku