Istra, Pula - dvosobni stan sa terasom 63 m2, Pula, Stan

220,000.00 €
  • 3154 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
54 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 06, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2025
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Šijana
Poštanski broj
52100
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
1
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
LOKACIJA: U mirnom dijelu poznatog pulskog kvarta Šijana, urbane sredine koja vam nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski život. U blizini se nalaze trgovački centri, škola, vrtići, autobusni kolodvor i tržnica. Lokacijski udaljeno samo 2,5 km od centra Pule, 6,6 km od zračne luke Pula i 5 km od prvih plaža. Smješteno kvartu koji je miran, a predmetna zgrada je zadnja u nizu naselja orijentiranog prema šumi i prirodi. OPIS: Stan od 54,31 m2 se nalazi na katu kvalitetne novogradnje u izgradnji sa 4 stana. Stan se sastoji od ulaza, hodnika s garderobom, dnevnog boravka kuhinje i blagovaonice površine 20 m2, dvije spavaće sobe te kupaonice. Iz dnevnog boravka se pristupa velikoj natkrivenoj terasi koja je omeđena zatamnjenim kaljenim staklom. Stan je iznimno dobro orijentiran jug-jugozapad te zbog toga ima prilično dobru osunčanost tijekom cijele godine. Stanu također pripada natkriveno parkirno mjesto i spremište kojem se pristupa izvana površine u cijeni. Stan M3 ukupno neto prodajno 63m2 - 54.82m2 stan - 6.25m2 natkriveno parkirno mjesto - 1.94m2 spremište Grijanje će biti izvedeno u vidu električnog podnog grijanja kontroliranog putem Wi-Fi sustava za sve prostorije te kvalitetnim klimama Mitsubishi. Stolarija je PVC sa 6 komornim profilom, troslojnim staklom, komarnicima i HST klizne stijene sa automatskim roletama. Fasada će biti izvedena kao Caparol termo fasada. Video nadzor, video parlafon, Kupaonica će biti opremljena walkin kabinom, geberit vodokotlićem, Hans grohe ugradbenim tušem, Ariston Velis bojlerom. Obloge poda su pločice većeg formata dok je u sobama parket. U stanu također postoji dimovod, pa postoji mogućnost korištenja peći na pelete. Na krovu zgrade će biti izvedena priprema za solarnu elektranu, Plaćanje stana ide po fazama i dogovoru sa investitorom. Završetak radova i useljenje je moguće od 6. mj. 2025. godine. Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja. ID KOD AGENCIJE: 5114

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
614779
Agencijska šifra
5114
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 226 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku