ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan s otvorenim pogledom, Pula, Stan

168,000.00 €
  • 3152 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
52 m²
Sprat
3
Broj spratova
3
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jul 13, 2024
Stanje
Izgrađeno
2009
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Nova Veruda
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan smješten u zgradi novije gradnje na mirnoj i traženoj lokaciji. Riječ je o kvalitetnom manjem obiteljskom stanu smještenom u jednom od najtraženijem dijelu grada Pule, poznatom kao Nova Veruda. Stan se nalazi na 3. katu zgrade novije gradnje sa svega nekoliko stambenih jedinica. Svojim budućim vlasnicima nudi priliku za sigurnim i mirnim obiteljskim domom, zatim priliku za vlastitom investicijom u turističke svrhe, kao priliku za siguran privatni kutak za boravak tijekom ljetnih mjeseci. OPIS STANA; Kvalitetan, te u potpunosti namješten stan, koji se sastoji od ukupnih 52,48m2 stambenoga prostora. Ulazom u stan dočekuje nas ulazni hodnik koji povezuje prostorije stana, a gdje se krije i manje spremište. U nešto privatnijem dijelu stana, nalazi se spavaća soba s većim ugradbenim ormarom, te i komotno kupatilo s tuš kabinom. Drugi dio stana koncipiran je kao otvoreni prostor gdje se nalazi moderna kuhinja s blagovaonicom i spremištem, te komotan dnevni boravak. Ono što ovaj prostor dodatno krasi jest pristup natkrivenom balkonu s PVC stolarijom, s kojega se proteže otvoreni i nesmetani pogled prema zelenilu kao i djelomičan pogled na more. Uz dnevni boravak, smjestila se još jedna manja spavaća soba, idealna za najmlađe članove obitelji, a koju možete jednostavno prenamijeniti u veći walk-in ormar sukladno vlastitim potrebama. Ono što moramo napomenuti jest, prozračnost i prirodna osvijetljenost stana, u čemu pomaže njegova orijentacija prema suncu. Tako je stan osvijetljen prirodnom dnevnom svjetlošću tijekom cijeloga dana, a sigurni smo kako nećete ostati ravnodušni ni prema pogledu koji se pruža na zalazak sunca. DODATNA INFORMACIJE; * Stan se prodaje u potpunosti namješten, kao što je vidljivo na slikama * Opremljen je klima uređajem, te posjeduje i dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva * U kupatilu je postavljeno podno grijanje na struju * Vlasništvo je čisto, 1/1, te zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju OPSI LOKACIJE; Stan se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule, poznatoj po svojem miru i maksimalnoj privatnosti. U neposrednoj blizini stana se nalazi sav sadržaj potreban za svakodnevni život, kao naprimjer; trgovine, drogerije, restorani, kafići, vrtić, škola i tome slično. Uz to, stan se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najvećih marina u Puli, što ga čini zanimljivim i za sve one koji preferiraju svoje ljetne mjesece provoditi na otvorenome moru s brodicama. Dok su brojne i jedne od najpoznatijih plaža smještene u turističkom resortu Verudela, udaljene svega 4 minute vožnje od stana. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 26706

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
569966
Agencijska šifra
26706
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 221 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku