ISTRA, PULA, ŠIJANA - Vrhunski 1SS+DB stan na odličnoj lokaciji, Pula, Stan

185,000.00 €
  • 2153 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
53 m²
Sprat
1
Broj spratova
10
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
May 24, 2024
Stanje
Izgrađeno
1976
Zadnja adaptacija
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Šijana
Poštanski broj
52100
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Teretni lift
Da
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
ISTRA, PULA, ŠIJANA - Kvalitetan i komotan obiteljski 2SS+DB stan na prvome katu. U jednom od naj atraktivnijih naselja u gradu Puli - Šijana, nalazi se ovaj kvalitetan i komotan obiteljski stan smješten na prvome katu zgrade s liftom. Riječ je o stanu od 53m2 stambenoga prostora punog prirodnog svijetla. Unutar spomenute kvadrature smjestio se ulazni hodnik koji odvaja privatni dio od prostora za dnevni život stana. Tako se u prostoru za dnevni život koji predstavlja veći i prozračni "open space" prostor smjestio veći dnevni boravak, blagovaona te moderna i u potpunosti opremljena kuhinja. U privatnome dijelu stana nalazi se jedna spavaća soba s francuskim balkon, te uređeno moderno kupatilo s "walk-in" tušem. U hodniku se smjestio ugradbeni ormar za skladištenje stvari. Stan je u potpunosti renoviran i adaptiran 2021. godine od strane vlasnika za vlastite potrebe, te je u tom trenutku promijenjena kompletno sva stolarija, izmijenjene su sve instalacije (struja i voda), kupljen i montiran novi namještaj zajedno sa svom pratećom tehnikom i uređajima. Većina uređaja u stanu još su pod garancijom te, s obzirom na to da se u stanu ne živi preko cijele godine već isti služi kao nekretnina za ljetni odmor isti su svi kao novi. Stan se prodaje kompletno namješten sa svim kvalitetnim namještajem, te je useljenje moguće gotovo odmah. S obzirom na svoju poziciju stan predstavlja idealnu priliku za mlađi par ili manju obitelj, s trgovinama i većim trgovačkim centrima, kafićima, školama i ostalim sadržajem u blizini. Dok jednako tako s druge strane isti može poslužiti i kao investicija u turističke svrhe. Vlasništvo je čisto, 1/1, te je moguće kupovina kreditom. Za sve dodatne informacije, pitanja ili organizaciju razgleda stana slobodno nas kontaktirajte! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 25280

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
539528
Agencijska šifra
25280
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 220 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku