ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB dizajnerski stan u strogom centru grada, Rovinj, Stan

390,000.00 €
  • 3155 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
55 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina vrta
15 m²
Ažurirano
Jul 14, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB stan smješten u strogome centru grada u potpunosti renoviranoj manjoj zgradi s dvije stambene jedinice. Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetni dizajnerski stan smješten u strogome centru grada Rovinja. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od svega dvije stambene jedinice, a jedna od njih je ovaj stan. Zgrada je u potpunosti renovirana kao i stan, postavljena je nova fasada i novi krov čime je ovaj stan posebno zanimljiv za sve one koji traže vlastiti kutak u rajskom Rovinju. OPIS STANA; Ulazom u zgradu stanu se pristupa na prvi katu uz pomoć renoviranoga privatnog stubišta i predvorja zgrade. Ulazom u stan nalazimo se u manjem predvorju koje nas dalje vodi prema otvorenome prostoru stana, tu se smjestio prostrani dnevni boravak, moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s blagovaonom. Stan posjeduje i veću spavaću sobu, kao i komotno moderno uređeno kupatilo, te i galeriju na kojoj se nalazi druga spavaća soba i prostor za opuštanje. Osim toga, stanu pripada i dodatni prostor koji se nalazi odvojen od stana, a koji je moguće uz manju investiciju prenamijeniti u kvalitetnu SPA zonu, spremište, dodatni smještajni kapacitet ili nešto slično. Jednako tako, na manjoj i privatnoj okućnici zgrade pred samim ulazom u zgradu, nalazi se terasa od 15m2 koju koristi ovaj stan tijekom toplijih ljetnih mjeseci. DODATNE INFORMACIJE; * Stan je u potpunosti renoviran, promijenjena je kompletna infrastruktura vode, struje i odvodnje. * Promijenjena je i međukatna konstrukcija, tako da više nije riječ o drvenoj konstrukciji nego o betonskoj deki s kvalitetnom toplinskom i hidro izolacijom * Renoviran je i krov zgrade, te je postavljena kvalitetna toplinska i hidro izolacija. * Postavljena je nova PVC stolarija. * Stan je uređen uz kvalitetna dizajnerska rješenja. * Posjeduje klima uređaj za grijanje i hlađenje stana. OPIS LOKACIJE: Stan se nalazi u pravom strogom centru grada Rovinja, svega 3 minute hoda od crkve Sv. Eufemije, kao i 250 m od najpoznatije Rovinjske plaže koja se nalazi gotovo u centru grada. Brojni poznati restorani, kafići i pitoreskne kamene uličice protežu oko stana, tako već izlazom iz zgrade možete se zamisliti u romantičnom centru Rovinja, Sav sadržaj potreban za svakodnevni život nalazi se svega par koraka od stana. Ukratko, riječ je o kvalitetnoj i nekretnini vrijednoj vaše pažnje. Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže vlastiti privatni kutak u čarobnom Rovinju ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28237

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
573476
Agencijska šifra
28237
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 123 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku