Izvanredno lepo organizovan salonac u centru Zemuna, Zemun, Stan

170,800.00 €
  • 2161 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
61 m²
Sprat
2
Broj spratova
4
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jun 17, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2017
Lokacija
Država
Srbija
Region
Grad Beograd
Općina/Grad
Zemun
Adresa
Karađorđeva
Proširi Mapu
Opis
Opis
 Izvanredno lepo organizovan salonac u centru Zemuna U Krađorđevoj ulici nadomak Dunavskog keja i svih urbanih sadržaja centra Zemuna, prodaje se odličan dvosoban salonski stan. Nalazi se na drugom spratu četvorospratne predratne zgrade koja nema lift. Starinski ulaz u zgradu je veliki, dobro osvetljen, sa autentičnim velikim ulaznim vratima i izlazom u dvorište. Ulaz u stan je preko šarmantne zajedničke terase sa prelepim pogledom na veliko, mirno, unutrašnje dvorište prepuno zelinila. Zajednička terasa vodi do 3 stana. Stan je dvostran, svetao i funkcionalan. Velika trpezarija u koju se ulazi gleda na terasu i zelinilo u dvorištu (JZ). Povezana je sa kuhinjom koja ima izvedenu ventilaciju. Kupatilo je veoma komotno sa prozorom prema dvorištu. U zadnjem delu stana iz malog hodnika ulazi se u dve lepe velike sobe koje su orijentisane prema ulici (SI). Atmosferu stanu daje obilje svetlosti, visoki plafoni, mir (PVC prozori odlično štite od ulične buke) i orijentisanost na zadnje dvorište. Krase ga autentični detalji, originalna kaljeva peć, hrastov parket u odličnom stanju, stilski zaobljeni visoki plafoni. Lepo, veliko kupatilo je stilski uklopljeno u duh salonskog stana i vremena u kome je zgrada izgrađena. Sve instalacije su obnovljene 2007., kada je stan kompletno renoviran. Odlično je održavan i malo korišćen. Potrebno je samo higijensko krečenje i čišćenje stana. Grejanje je TA, mermoterm i klima. Poseduje svoj podrum. Idealan je za ljude koji vole salonski duh stanova, mir i život u urbanom centru. Pogodan je i za izdavanje. Agencijska provizija 2% od cene.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
617527
Agencijska šifra
6839
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 81 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku