Kantrida, novouređeni stan s parkingom 100 m od mora, Rijeka, Stan

1,700.00 €
  • 3195 m²
Nekretnina za
Najam
Površina
95 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina vrta
60 m²
Površina balkona
5 m²
Ažurirano
Aug 30, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rijeka
Naseljeno mjesto
Kantrida
Poštanski broj
51000
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Novo u našoj ponudi, novouređeni stan na Kantridi, 100 m od mora s parkirnim mjestom! Nekretnina se nalazi u mirnoj ulici, u manjoj zgradi okruženoj zelenilom. Zgrada ima svoj parking te stanu pripada jedno otvoreno parkirno mjesto na korištenje. Stan se nalazi na prizemlju, te je upravo kompletno preuređen. Tijekom preuređenja vlasnici su pazili da se ne izgubi gospodski štih nekretnine a opet da se tijekom preuređenja dobije sve ono što čini boravak u stanu ugodnim i komfornim. Sastoji se od dvije velike spavaće sobe koje su pune svjetlosti jer su okrenute na jug. U jednoj je bračni krevet, dok je u drugoj moguće krevete spojiti ili razdvojiti. Dnevni boravak je prostran te ima izlaz na predivnu lođu koja je okupana suncem te vam može poslužiti kao mali zimski vrt. Kuhinja i blagovaona su uređene s pažnjom te zadovoljavaju sve potrebe s svim potrebnim uređajima. Iz kuhinje se izlazi na vrt koji koristi samo ovaj stan i koji može biti vaša zelena oaza u blizini grada i mora. Zbog sjeverne orjentacije vrta tu ćete naći i hlad u vručim danima. Lijepa kupaonica i dugačak hodnik s terazzom upotpunjuju dojam koji ova nekretnina ostavlja. Grijanje je na klimu i norveške radijatore na struju. S prostranim prostorijama, obiljem prirodnog svjetla i pažljivo biranim interjerom, ovaj stan zadovoljit će sve potrebe onih koji traže reprezentativnu nekretninu u mirnom djelu grada. Stan je spreman za useljenje i savršeno prilagođen poslovnim ljudima koji žele spojiti rad i ugodan životni prostor. Za više informacija ili dogovor za razgledavanje, kontaktirajte me putem telefona ili e-maila navedenih u nastavku. Tamara Abram, agent s licencom +385915132032 [email protected] ID KOD AGENCIJE: N4650

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
635280
Agencijska šifra
N4650
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 18 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku