Komforan stan u strogom centru, Pula, Stan

415,000.00 €
  • 41105 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
105 m²
Sprat
3
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Ovaj predivni penthouse smješten u strogom centru Pule nudi raskošan životni prostor s kvadraturom od 105 m2. Sastoji se od nekoliko impresivnih prostorija koje čine svakodnevni život udobnim i luksuznim. Prvi dojam kad uđete u ovu nekretninu je prostrani dnevni boravak, obasjan prirodnom svjetlošću, s izlazom na veliku terasu. Ta terasa nudi lijepi pogled na park, pružajući vam miran kutak za opuštanje i uživanje u prirodnom okruženju u samom centru grada. Sastoji se od kuhinje i blagovaonice, uz to, stan ima jedno glavno kupatilo i zasebni WC za dodatnu praktičnost. S tri prostrane spavaće sobe, ovaj penthouse ima dovoljno mjesta za obitelj ili goste. Spremište i hodnik pružaju dodatni prostor za pohranu i organizaciju. Posebna pogodnost ovog stana je podno grijanje u kuhinji i dnevnom boravku, što osigurava ugodnu temperaturu tijekom hladnih dana. Osim toga, klima sustav omogućuje dodatno grijanje po vašem izboru. Za vaše vozilo osigurano je vanjsko parkirno mjesto, koje je sigurno zatvoreno rampom. Uz to, prisutnost lifta u zgradi čini pristup stanu laganim i praktičnim. Ovaj penthouse predstavlja savršen spoj luksuza, praktičnosti i izvanredne lokacije u samom središtu grada Pule. S pogledom na park i modernim sadržajima, ovo je dom u kojem ćete uživati u svakodnevnom životu. Važno je napomenuti i blizinu svih sadržaja potrebnih za lagodan život. Za sva dodatna pitanja ili dogovor oko ogleda stana na raspolaganju Vam stoji: Gabrijela Lovrinović Asistent u posredovanju Mob: 097 7617 229 Email: [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1509622

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
533378
Agencijska šifra
IS1509622
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 125 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku