Luksuzni stan 50 metara od mora, Vir, Stan

220,000.00 €
  • 3160 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
60 m²
Broj spratova
1
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina vrta
8 m²
Površina terase
12 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Vir
Naseljeno mjesto
Vir
Poštanski broj
23234
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Prodaje se luksuzan stan u novogradnji na otoku Viru koji se nalazi na samo 50 metara od gradske plaže i mora. Stan se nalazi u prizemlju zgrade te je ukupne korisne površine 60,08m2. Stan se sastoji od prostranog open space prostora kuhinje i dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, moderno uređenog kupatila, zasebnog WC-a, hodnika, terase od 13m2 te vrta i spremišta od 8m2. Ovaj predivan stan u novogradnji nudi svojim budućim stanarima udobnost, moderni dizajn i funkcionalnost. Prostrana open space kuhinja i dnevni boravak omogućuju laganu interakciju među članovima obitelji, dok su dvije klimatizirane spavaće sobe idealne za ugodan san. Kupatilo i WC su moderno uređeni. Još je bitno naglasiti i južnu orijentaciju stana koja pruža visoku razinu prirodne osvjetljenosti i topline. Uz terasu od 12m2, budući vlasnici mogu uživati u toplim ljetnim večerima u samoj blizini mora. Stan ima i predivan vrt te spremište od 8m2 gdje se može čuvati oprema za plažu ili drugi pribor. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto. Posebne značajke stana i zgrade su : - protupožarna i protuprovalna vrata - Podno grijanje u kupaonici - Video portafon - ALU stolarija visoke kvalitete - Talijanska kamen-keramika - Vanjska i unutarnja LED rasvjeta - Klimatizacija u svim spavaćim sobama te dnevnom boravku - Solarni paneli Zgrada i stanovi su u procesu finalnog završavanja radova te će biti useljiva tokom Lipnja 2023. Vlasništvo je uredno te nema nikakvih tereta. Očekivana ocjena energetskog certificiranja je A+. Ukratko, ovaj luksuzni stan u novogradnji na otoku Viru nudi izvrsnu priliku za kupnju nekretnine na atraktivnoj lokaciji, udaljen samo nekoliko koraka od mora i plaže, a istovremeno pruža svojim stanarima komforan i moderan dom koji je izgrađen prema najvišim standardima. Kontaktirajte nas dok je još raspoloživo kako bismo dogovorili termin razgledavanja! ID KOD AGENCIJE: DA1751

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535952
Agencijska šifra
DA1751
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 136 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku