LUKSUZNI STAN S NAJVIŠIM STANDARDIMA - ROVINJ, CENTAR, Rovinj, Stan

1.00 €
  • 43210 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
210 m²
Sprat
1
Broj spratova
3
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Površina balkona
33 m²
Ažurirano
Apr 26, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2025
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
A+
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ROVINJ - NAJLUKSUZNIJI STAN U CENTRU ROVINJA NA JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH LOKACIJA U GRADU, S POGLEDOM NA MORE. Dobrodošli u izvanredni stan s 3 spavaće sobe i 3 kupaonice koji se nalazi samo 500 metara od centra Rovinja, stambena ikona koja definira susjedstvo, stvorena za najizbirljivije stilove života. Doživite sadržaj svjetske klase i senzacionalne panoramske poglede na Jadransko more i prekrasnu starogradsku jezgru Rovinja. Stan se proteže kroz etažu 1. kata, zgrade od 4 stana. U predvorju ulazimo u lift, koji nas vodi do 1. kata zgrade i samog ulaza u stan koji uvodi stanovnike u upečatljiv dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju otvorenog plana. Prirodno svijetlo prodire kroz Schuco prozore s troslojnim staklom i toplinsko-zvučnom izolacijom najvećih performansi naglašavajući podove prvoklasne keramike i parketa te visoke stropove. Dnevni boravak ima direktan pristup na natkrivenu terasu od 31,24 m² južne orijentacije s pogledom na more i grad. Rovinj je nenadmašno najpoželjniji grad na Jadranu i jedan od najljepših gradova u ovom dijelu Europe. Ovaj luksuzni stan smješten je samo 4 minute hoda od centra grada i 6 minuta hoda od prve uređene plaže. Poznati fine dining restorani obiluju imenima: "Cap Aureo" najbolji restoran u Hrvatskoj, "Agli Amici" talijanski klasik fine dininga i prvi restoran s michelinovom zvjezdicom "Monte", smješteni su u svega nekoliko minuta hoda, na pješačkoj udaljenosti od stana. U podrumu zgrade nalaze se 2 garažna mjesta s punionicom za električne automobile te skladišni prostor od 13,00 m² koji pripadaju stanu. Tehničke karakteristike: -Schuco profili AWS/ADS 70HI prozori, -Schuco profili ASE 80HI klizne stijene, -Hella žaluzine na svim prozorima i kliznim stijenama sa senzorom za vjetar, -podno grijanje sa toplinskim pumpama Mitsubishi Electric upravljano putem Wifi, -hlađenje zasebno Mitsubishi Electric upravljano Wifi, -izolacija na fasadi kamena vuna 12 cm, -video nadzor zgrade -videoportafon -lift -protuprovalna vrata -sanitarije Villeroy & Boch -ugrađen depurator Za ogled i ugodno iskustvo kupovine nekretnine, kontaktirajte nas s povjerenjem: FILIP MARIĆ Agent s licencom +385 91/335-5350 [email protected] -------------------------------------------------- Michael Radola Agent s licencom +385 91/575-3640 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1512028

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
600479
Agencijska šifra
IS1512028
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 80 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku