Nerezine - dvoetažni apartman 75,65 m2, blizina mora, Mali Lošinj, Stan

325,000.00 €
  • 3175 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
75 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina vrta
29 m²
Ažurirano
Oct 03, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Mali Lošinj
Naseljeno mjesto
Nerezine
Poštanski broj
51550
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Kaiser Immobilien posreduje u prodaji dvoetažnog apartmana u Nerezinama na otoku Lošinju. Apartman se nalazi u neposretnoj blizini čarobne uvale Galboka. Smješten u blizini borova i udaljen svega 80 metara od mora, apartman se prostire u stambenoj zgradi od tri etaže. Dvoetažni apartman uzima prvi i drugi kat i ukupne je stambene površine 75,65 m2. Apartman ima pogled na greben Osorčice. Vrt je veličine 25 m2. Apartman ima jedno parkirno mjesto na parkingu ispred zgrade. U prizemlju se nalazi spremnište od 7,5 m2. Apartman je udaljen od centra Nerezine putem uz more pola kilometara i čini ovu nekretninu praktičnom i atraktivnom kako za odmor tako i za stalni život. Idealna prilika za investiranje u turizam i uživanje u biseru Jadrana. Lokacija: Nerezine se nalaze na istočnoj obali otoka Lošinja, 4 km južno od povijesnog grada Osora. Naselje je mirnijeg otočnog karaktera, ali s razvijenom infrastrukturom. Tu su dva mala hotela, kamp, trgovina, nekoliko restorana, gradska luka i privatna marina. Čisto more bez meduza, ali i veliki broj malih šljunčanih plaža, čini Nerezine ugodnim i mirnim izletištem. Talijanska i austrougarska arhitektura doslovce je ugodna za oko. Nema velikih hotela niti modernih zgrada. Prema višegodišnjim mjerenjima, broj sunčanih dana na otoku Lošinju veći je nego u Dubrovniku koji se nalazi znatno južnije. Za otok Lošinj, kojeg nazivaju i miomirisni, kažu da ima najzdraviju klimu u Hrvatskoj. Udaljenost nekretnine do mjesta: Nerezinej - Zračna luka Rijeka, 82 km Nerezine - Zračna luka Zagreb, 248 km Nerezine - Ljubljana, 204 km Nerezine - Beč, 585 km Nerezine - Prag, 917 km Nerezine - Munchen, 612 km Za više informacija, kontaktirajte agenta na broj +420602405298 ili na e-mail adresu: [email protected]. ID KOD AGENCIJE: 122-018

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
647643
Agencijska šifra
122-018
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 26 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku