Odlična etaža sa okućnicom i garažom blizu mora, Kraljevica, Stan

227,000.00 €
  • 495 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
95 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Površina terase
35 m²
Ažurirano
Sep 05, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Kraljevica
Naseljeno mjesto
Bakarac
Poštanski broj
51262
Proširi Mapu
Dozvole
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Zadovoljstvo nam je imati u ponudi ovu vrlo lijepu etažu u Bakarcu. Udaljena je svega 700 metara od mora i 600 metara od središta mjesta. Bakarac je mjesto koje sve više postaje pravo odredište za odmor, pogotovo od kada nije izloženo velikom prometu Jadranskom magistralom. Pretvorilo se iz tranzitnog u simpatično i sve traženije turističko mjesto. Etaža, odnosno ovaj lijepi stan sa okućnicom i garažom, nalazi se na mirnom mjestu a svega nekoliko desetaka metara uvučeno od lokalne prometnice Očarava izuzetna tišina koju remete jedino zvukovi prirode a sve se nalazi desetak minuta hoda od plaže i marine. Okućnica od 330 m2 ima prilaz autom kao i garažu tako da se može parkirati i više automobila. Sa parkirnog područja dolazi se na terasu i do ulaza u stan. Sam stan je vrlo komforan sa velikim dnevnim boravkom i povezanom kuhinjom, potpuno opremljen. Iznimno pozitivan dojam zbog puno svijetla, otvorenog pogleda i same širine prostora. Iz dnevnog boravka izlazi se direktno na terasu na okućnici. Komunikacija sa spavaćim dijelom izvedena je vrlo atraktivno odnosno sobe su na za pet stepenica povišenom platou. Tu su smještene tri opremljene spavaće sobe kao i prostrana kupaonica sa sanitarnim čvorom. Kuća u kojoj se nalazi etaža je kvalitetno građena, sa novom fasadom i ne zahtjeva ikakava dodatna ulaganja. Od ostalih prostorija treba napomenuti i spremište od preko 20 m2 koje nije uračunato u kvadraturu samog stana nego se računa kao dodatna površina kao i garaža. Rekao bih, izuzetan stan za godišnji odmor, idealno udaljen od središta mjesta i mora gdje možete doći i pješice i autom a nigdje ne morate voditi računa dali ćete pronaći parkirno mjesto. Vrlo zanimljivo i za nautičare jer Bakarac ima vlastitu marinu gdje je moguće pronaći vez nedaleko vlastitog smještaja. Lijepa i zanimljiva nekretnina u prirodnoj idili, blizu mora i plaže. ID KOD AGENCIJE: ID12579

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
636278
Agencijska šifra
ID12579
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 53 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku