Opatija,stan na odličnoj lokaciji, Opatija, Stan

169,000.00 €
  • 2170 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
70 m²
Broj spratova
1
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Opatija, centar Opatija, biser Jadrana, nudi vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik dvosobnog stana smještenog u kući na vrhunskoj lokaciji, samo 150 metara udaljenom od bajkovite plaže. Stan se nalazi u suterenu kuće, pružajući vam mir i privatnost uz prostranu terasu na korištenje. Kuća nije etažirana ali se uz manja ulaganja može etažirati. Osobine stana: - Dvosoban klasičan dizajn - PVC stolarija za optimalnu energetsku efikasnost - Pločice na podovima za jednostavno održavanje - Manja adaptirana kupaonica - Prostrana terasa za uživanje na otvorenom Lokacija: Stan se nalazi na vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže u Opatiji, pružajući vam jedinstvenu priliku za uživanje u prednostima ovog prekrasnog primorskog grada. U blizini se nalazi javna površina s mogućnostima za parkiranje. Potencijal za unaprjeđenje: S ovim stanom dolazi izuzetna prilika za osobno oblikovanje prostora prema vlastitim preferencijama. S malim ulaganjima možete stvoriti vrlo privlačan dom koji odražava vaš stil i estetiku. Cijena: Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za postizanje povoljne cijene za nekretninu u Opatiji! Ova ponuda je stvarno povoljna, čineći je idealnom prilikom za one koji žele uživati u blagodatima života uz more. Za više informacija ili rezervaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Ova prilika ne čeka - postanite dio opatijskog života! OBRATITE SE NA KONTAKT: MARIO VUČKOVIĆ TEL. 385(0)98 967 24 64 [email protected] ID KOD AGENCIJE: ID11744

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
554017
Agencijska šifra
ID11744
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 170 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku