Opatija, Volosko - uređen stan blizu mora, Opatija, Stan

440,000.00 €
  • 4287 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
87 m²
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Površina terase
15 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1896
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Volosko
Poštanski broj
51410
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Ekskluzivno u Dogmi prodajemo lijepo uređen trosobni stan u staroj jezgri Voloskog. Ova izvrsna nekretnina ukupne površine 87 m2 nudi različite mogućnosti. Evo nekoliko ključnih značajki koje bi potencijalni kupci mogli istaknuti: Dvije odvojene jedinice, svaka s posebnim ulazom: Stan se sastoji od dva dijela, jedan studio apartman kategoriziran s 4* površine 20 m2 i drugi dio to dvosobni stan površine 67 m2. Ova konfiguracija pruža fleksibilnost jer se može koristiti na nekoliko načina - kao dvije odvojene jedinice za turistički najam i stambeni prostor, ili kao jedna cjelovita stambena jedinica. Studio ima kuhinju, kupaonicu s tušem, bračni krevet i galeriju od kovanog željeza gdje se nalazi još jedan bračni krevet. Drugi, veći dio stana sastoji se od ulaza, prostrane blagovaonice, kuhinje, dnevnog boravka, dviju spavaćih soba, radne sobe i kupaonice s tušem. Moderno opremljeni apartmani: Oba dijela stana opremljena su modernim kuhinjama s aparaturama kao što su frižideri, perilice suđa, nape, pećnice i indukcijske ploče za kuhanje. To može privući kupce koji cijene suvremeni stil života. Renovirana nekretnina: Nedavno provedene renovacije pružaju povjerenje kupcima u smislu sigurnosti i kvalitete stana. Zamijenjene su instalacije struje i vode, obavljena hidroizolacija, te zidovi ožbukani i ugrađena nova stolarija. To bi trebalo značiti manje brige oko održavanja i remonta u bliskoj budućnosti. Privatna terasa: Postojanje privatne terase za veći dio stana može biti posebno privlačno, pružajući prostor za opuštanje, druženje ili uživanje na otvorenom. Blizina mora i sadržaja: Lokacija stana blizu mora (samo 100 m od plaže i promenade lungomare) te u blizini restorana, kafića, trgovina, pošte, vrtića i sportske dvorane čini ovu nekretninu privlačnom za turističke najmove i za one koji žele živjeti u blizini svih potrebnih sadržaja. Povlaštena karta za gradski parking: Imati povlaštenu kartu za parkiranje može biti značajna pogodnost za stanare zbog malih troškova. Pristupačnost za osobe s poteškoćama u kretanju: Naglašeno je da veći dio stana može biti pristupačan osobama s poteškoćama u kretanju, što dodaje dodatnu vrijednost nekretnini jer je prilagodljiva različitim potrebama kupaca. Ukratko, ovaj stan ima mnogo pozitivnih atributa koji bi mogli privući različite kupce, od investitora koji traže turističku nekretninu (popunjenost studia 100 dana u godini) do obitelji koje žele živjeti u blizini mora i svih pogodnosti grada. Bitno napomenuti da je vlasništvo čisto 1/1 i tereta nema. ID KOD AGENCIJE: ID11217

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534544
Agencijska šifra
ID11217
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 164 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku