Penthaus Vir, Vir, Stan

380,000.00 €
  • 32118 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
118 m²
Sprat
3
Broj spratova
3
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Površina vrta
7 m²
Površina terase
58 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Vir
Naseljeno mjesto
Vir
Poštanski broj
23234
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Super luksuzni stan na Viru u izgradnji! OBJEKT 1 STAN 1-S3 Penthaus - 2. kat sa krovnom terasom Vir je otok u samom srcu Dalmacije okružen Virskim morem i Povljanskim kanalom, te brojnim manjim zaljevima. S kopnom je povezan mostom. Udaljenost od Zadra je 26 km, a od malog kraljevskog gradića Nina 15 km. Virske plaže odlikuje besprijekorna čistoća i izvrsna kvaliteta mora. Cijeli otok Vir je jedna velika plaža, a brojne virske uvalice skrivaju još neotkrivene čari netaknute prirode. Plaže su većim dijelom smještene uz borovu šumu, okružene mediteranskim biljem. Obala Vira je dosta razvedena. Ima veći broj manjih uvala i rtova. Na južnoj strani otoka Vira svega 800 m od Virskog mosta prodaje se stan u izgradnji sa predviđenim rokom završetka u proljeće 2023. Stan se nalazi na drugom katu zgrade od tri kata u kojoj je na svakom katu po jedan stan, a na krovu su terase. Sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice od kojih je jedna spojena sa roditeljskom sobom, dnevni boravak spojen sa kuhinjom i blagovaonicom , terasom od 18,75 m na koju se izlazi iz dnevnog boravka i krovne terase od 39,60m2. Ukupna kvadratura stana je 78,75 m2, te ima još dodatno 39,60,m2 krovne terase, 7 m2 vrta i 2 parkirna mjesta. U kupaonicama je podno grijanje sa digitalnim termostatom, a u svakoj sobi i dnevnom boravku klime. Terasa je sa jutarnjim suncem , a od 10 sati je u hladu. Na terasi su aluminijske pergole. Sa terase pogled na more. Krovna terasa obložena je keramikom 60*60 cm debljine 2 cm i pripremom za yacuzzi. Stolarija je vrhunska REHAU PVC sa vanjske strane u antracit boji, a sa unutarnje u bijeloj boji. Na svim otvorima su komarnici i električno podizne rolete. Vrhunska sanitarna oprema ( Grohe, Laufen, Kolpa, Aquastil) i vrhunske keramičke pločice retificirane ( laserski rezani rubovi) dimenzija 120*60 i 60*60. Najbliža plaža je 80 m udaljena, šljunčana je i sa blagim ulazom u more i pješčanim dnom. Za kupovinu stana u pretprodaji dobivate popust od 10%, te je tako cijena stana u pretprodaji 342000 eur. Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Za više informacija i termin dogovora oko razgledavanja obratite se s povjerenjem. Stojimo na raspolaganju! Andrea Culi +385 98 80 90 94 ID KOD AGENCIJE: DA779

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
444478
Agencijska šifra
DA779
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 314 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku