Penthouse - pogled more, Privlaka, Stan

589,000.00 €
  • 43149 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
149 m²
Sprat
2
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Površina balkona
4 m²
Površina terase
7.5 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Zadnja adaptacija
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Privlaka
Naseljeno mjesto
Privlaka
Poštanski broj
23233
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Prodaje se predivan stan poptpuno najmešten. Ovaj penthouse u stambenoj zgradi na predivnoj lokaciji u Privlaci ima mnoge atraktivne karakteristike. Evo pregleda njegovih ključnih karakteristika: Lokacija: Penthouse se nalazi na predivnoj lokaciji blizu mora i plaže. Mirno okruženje pruža tišinu i privatnost. Pogled na more: Stan ima pogled na more, što je velika prednost i pruža uživanje u prekrasnom pejzažu. Spavaće sobe i kupaonice: Penthouse se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu. Jedna od soba ima vlastiti balkon od 11 m2, što je sjajno mjesto za opuštanje i uživanje u svježem zraku. Ukupno, apartman ima tri kupaonice, što je vrlo praktično za stanare. Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja: Stan ima prostrani dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Tu je i spremište koje olakšava organizaciju prostora. Velika terasa od 19 m2 pruža prostor za opuštanje na otvorenom i uživanje u pogledu na okolinu. Oprema: Penthouse je opremljen klima uređajima za osiguranje ugodne temperature. Podno grijanje, rolete na struju i komarnici dodatno povećavaju udobnost i praktičnost stana. Udaljenost od plaže i dućana: Udaljenost do plaže je samo 80 m, što omogućuje lako i brzo dolazak do mora. Dućani su udaljeni samo 100 m, što je vrlo povoljno za svakodnevne potrebe. Parkirna mjesta: Uz apartman dolaze dva parkirna mjesta, što je izuzetno praktično u područjima s ograničenim parkiranjem. Priprema za jacuzzi: ima pripremu za jacuzzi, što može biti dodatni luksuzni element za opuštanje i uživanje. Luksuzna oprema: Stan će biti luksuzno opremljen, pružajući visokokvalitetne materijale i moderne sadržaje koji odražavaju visok standard. ID KOD AGENCIJE: DA1808

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535725
Agencijska šifra
DA1808
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 124 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku