Poreč, okolica, dvosoban stan u prizemlju s vrtom, Poreč, Stan

264,000.00 €
  • 3175.43 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
75.43 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Nov 29, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Stanje
Održavano
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Klima uređaj
  • Kanalizacija
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Poreč, okolica, dvosoban stan u prizemlju s vrtom Stan se nalazi na prvom katu moderne novogradnje, prostire se na 75.43 m2 te je pažljivo dizajniran kako bi pružio udoban i funkcionalan prostor za život. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do prostrane kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u otvorenom konceptu, stvarajući tako prostor pogodan za druženje i svakodnevne aktivnosti. Tu su i dvije udobne spavaće sobe koje pružaju privatnost i opuštajući ambijent, spremište za praktično čuvanje stvari te moderno opremljena kupaonica. Posebno je istaknuta natkrivena terasa površine 14.24 m2, pružajući dodatan prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom. Opremljena je tamnim staklenim stijenama koje pružaju intimnost i zaštitu od vanjskih elemenata, stvarajući ugodan kutak za opuštanje. Stan je planiran s detaljima koji pružaju visoku razinu udobnosti i praktičnosti. U svim prostorijama bit će postavljeni klima uređaji kako bi se osigurala ugodna temperatura tijekom cijele godine. Keramičke pločice i laminat dodatno doprinose modernom izgledu i lakoći održavanja prostora. Stolarija u stanu bit će PVC s elektro roletama i staklom punjenim argonom, što pruža izvrsnu izolaciju i energetsku učinkovitost. Protuprovalna ulazna vrata osiguravaju sigurnost stanara. Nekretnina dolazi s dva vlastita parkirna mjesta, što je izuzetna prednost u urbanim područjima. Planirani završetak radova i useljenje su predviđeni za 12. 2024. godine, pružajući vam priliku da osigurate svoje mjesto u ovoj modernoj stambenoj jedinici. S obzirom na svoju lokaciju i karakteristike, ovaj stan predstavlja izvrsnu investiciju za obiteljski život, ali također nudi potencijal za korištenje kao destinacija za odmor ili turističku rentu. Njegova moderna oprema i funkcionalni raspored čine ga privlačnim za različite potrebe i životne stilove. Ova nekretnina je u sustavu PDV-a, a istaknuta cijena uključuje PDV. Uključenost ključ u ruke koncepta znači da će stan biti spreman za useljenje bez potrebe za dodatnim ulaganjima u uređenje ili opremanje. Šifra objekta: L-0613 Energetska klasa: U izradi Napomena: Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.Agencijska provizija utvrđena je ugovorom o posredovanju, i naplativa je nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
548516
Agencijska šifra
L-0613
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 187 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku