Predivan prostrani stan, Pula, Stan

265,000.00 €
  • 42101 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
101 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2016
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Kaštanjer
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Grad Pula, najveći grad Istarske županije, leži u jugozapadnome dijelu istarskoga poluotoka, na obali dobro zaštićena zaljeva. Od mnogobrojnih sačuvanih spomenika iz rimskoga doba ističu se slavoluk Sergijevaca, Augustov hram, amfiteatar Arena, po veličini šesti očuvani amfiteatar na svijetu te Herkulova i Dvojna vrata. Pula je poznata i po prelijepim i čistim plažama, gastronomskoj ponudi, a zbog svoje klime privlači turiste tijekom cijele godine. U ponudi imamo prostrani stan smješten u prizemlju zgrade od 101,50m2. Ovaj jedinstveni stan dolazi s vlastitim zasebnim ulazom, pružajući vam osjećaj privatnosti i udobnosti. Stan se sastoji od 3 prostrane spavaće sobe, idealne za obiteljski život, dnevnog boravka ispunjenog prirodnom svjetlošću baš savršenog za opuštanje ili pak okupljanje sa prijateljima. Kuhinja je povezana je s blagovaonicom, savršena za pripremu obroka i druženje, te dvije kupaonice za još više praktičnosti. Dodatnu vrijednost stanu pridonosi i centralno grijanje na gradski plin. Posebno nas veseli uređeno ograđeno parkirno mjesto koje ima potencijal za pretvaranje u očaravajući vrt, stvarajući prostor za opuštanje na otvorenom. Odlična lokacija s shopping centrom u blizini olakšava vam svakodnevne potrebe, a samo 10 minuta ugodne šetnje do samog centra grada omogućava vam brz pristup svim sadržajima. Ovaj stan je prilika za život u udobnom i praktičnom okruženju, s dodatkom predivnog vanjskog prostora, a obzirom na svoju lokaciju te da ima zasebni ulaz može se koristiti i kao poslovni prostor. Nemojte propustiti priliku za iskusiti blizinu centra grada i bogatstvo sadržaja koje pruža. Za sve dodatne upite, obratite se s povjerenjem i dogovorite obilazak, kako biste se i sami uvjerili u sve prednosti ovog stana: MARGARETA UKOTIĆ Agent s licencom +385 98 160 3826 +385 98 725 006 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1509449

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
533774
Agencijska šifra
IS1509449
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 130 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku