PRILIKA!! Novogradnja 3 red od mora Crikvenice 90m2, Crikvenica, Stan

350,000.00 €
  • 3290 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
90 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Površina balkona
20 m²
Površina terase
20 m²
Ažurirano
Aug 13, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
NOVO U PONUDI! Na prodaju je prekrasan stan smješten na prvom katu, idealan za obitelj ili kao investicija. Ovaj prostrani stan prostire se na ukupnoj površini od 90 m² i sastoji se od modernog dnevnog boravka povezanog s blagovaonom i kuhinjom, što stvara otvoren i svijetao prostor. Dvije spavaće sobe nude udoban privatni prostor, a postoji mogućnost lakoće uređenja treće sobe prema vašim potrebama. Kupaonica s WC-om i dodatni zasebni WC sa prostorom za perilicu rublja osiguravaju funkcionalnost i praktičnost. Posebnost stana je velika terasa-balkon od 13 m² s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na more, savršena za opuštanje ili uživanje u jutarnjoj kavi. Stan se nalazi na top lokaciji, samo 280 metara udaljen od glavne gradske plaže, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje mora i sunčanja. Uz stan dolazi i vlastito komforno parkirno mjesto, kao i spremište od 8 m², koje je opremljeno s vlastitom strujom, što omogućava punjenje električnih vozila. Ovo je jedinstvena prilika da postanete vlasnikom stana na odličnoj lokaciji, blizu svih potrebnih sadržaja, s dodatnim pogodnostima koje olakšavaju svakodnevni život. Ne propustite prigodu, kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje! POJEDINOSTI: Grijanje-hlađenje: KLIMA "Daikin"5kw El. bojler BOSCH, pipe Grohe,TC kotlići, ugrađivani samo prvoklasni materijali instalacija i opreme. Rehau niskošumne odvodne cijevi provedene kroz cijeli objekat. Vanjska stolarija Marlex, stakla troslojna 4S, profli Aluplast ENERGETO Powerdur 8000. Klizne stijene 2400x2400 SMART-SLIDE. Komarnici na svim prozorima i kliznim stijenama. Podovi VINIL LTV Chevron PW 3220/FP sa kutnim lajsnama 6cm. Ulazna vrata Dierre protuprovalna. Video portofon. Sobna vrata prve klase sa skrivenim pantima i magnetskom bravom. ZA SVA PITANJA I OGLED NERKETNINE OBRATITE SE: ROBERTO-BRUNO REŠETAR GSM: +385998486365 Mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: 1509796

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
632905
Agencijska šifra
1509796
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 20 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku